Sziasztok!
Holnap délelőttre hölgyet, párt keresek.
Borsod megye előny!
Borsod megye előny!
Sziasztok!
Borsod megye előny!
Borsod megye előny!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Harmadiknak keresunk ferfit a felesegem oromere, pentek, vagy szombat estére!

Vasárnap délután, estére párral hancuroznék... Privát?
sziasztok! párként keresünk ma estére partnert

Sziasztok !
Ma este Szekszárdon valós ismerkedni akaró 35-60 közötti nyitott párral házaspárral találkoznék hármas együttlétre a hölgy örömének fokozására kényeztetésére. Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel diszkréció adott. Várom válaszotokat privát üzenetben.
Ma este Szekszárdon valós ismerkedni akaró 35-60 közötti nyitott párral házaspárral találkoznék hármas együttlétre a hölgy örömének fokozására kényeztetésére. Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel diszkréció adott. Várom válaszotokat privát üzenetben.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Holnap, péntek napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra Budapesten. Mobilis vagyok, szívesen meglátogatlak benneteket!. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este fiút fogadnánk...Veszprém megye
Sziasztok. heteró párral ismerkednék.
Durmi@gmail.hu
Durmi@gmail.hu
Május közepén pár napig Miskolcon, a párommal. Esetleg egy szimpatikus, ápolt és intelligens ffi beszálló érdekes lehet.
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék!
Badacsony környékén ismerkednék!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok. Mai napon este párhoz csatlakoznék. Ápolt igényes pasi vagyok, mobilis, utazni tudok. Várom kedves pár levelét, akik ma este találkoznának.
Sziasztok! A profilunkban írt alapfeltételeknek megfelelő, értelmes, intelligens pasit keresünk a hölgy örömére a közeljövőben!
Ma valaki? Vagy bár mely napra éjszakára valaki vagy valakik?
Lányok vagy párok?
Pécs vagy környéke? Nálad? De utazni is tudok!
Írjatok!
Lányok vagy párok?
Pécs vagy környéke? Nálad? De utazni is tudok!
Írjatok!
Sziasztok! Péntek napközben találkoznék nőkkel, párokkal Budapest és környékén. Részleteket privátban!
Sziasztok !
Holnap este csütörtökön 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Holnap este csütörtökön 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk !