Sziasztok! Debrecen környékén keresek pasit, vagy párt, aki bevezetne biszex dolgokba!(orál, kézimunka). Én 39 éves, vékony testalkatú vagyok!
Sziasztok !
Ma estére 22 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Ma estére 22 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Házaspárhoz csatlakoznék ahol a hölgy nagy igényű és a férj már nem annyira aktiv. Szivesen segitek,diszkréció adott. Helyem van,VII.ker. De utazni is tudok Bp+100km.

Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Sziasztok! Páromnak keresünk ma estére 50-es pasit aki tud fogadni orális dolgokra

Nyalós pasi párral ismerkedne, orgazmusra vágyakozva nyitottan a kéjetekre
Bp, vagy valamerre...

Bp, vagy valamerre...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.valoban nagyfarku pasit keresnénk ma estére.(min20+)
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednék
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Valahol valami esetleg Budapesten?
Csatlakoznek.

Telt , vagy nagyon molett nőt , vagy ilyen hölgytagú párt keresem
Nyiregyháza
Nyiregyháza
sziaztok, péntekig Győrben keresek párokat akikhez társulhatok. Privatban minden kérdésre válaszolok. Minden nap 17 órától ráérek, autóval rendelkezem. Méreteim: 188, 75, 17. (:
Sziasztok!Hellyel rendelkező párt keresnék péntek esti játszadozáshoz.Utazni tudok Budapest +kb 100km távolságba.Viber van!
Sziasztok !
Ma estére 20 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Ma estére 20 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Sziasztok !
Holnap este szívesen csatlakoznék Szekszárdon 35-60 közötti nyitott párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére tabuk és gátlások nélkül simogatás finom érintések és amit szeretnétek. Van valaki aki találkozna ? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Holnap este szívesen csatlakoznék Szekszárdon 35-60 közötti nyitott párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére tabuk és gátlások nélkül simogatás finom érintések és amit szeretnétek. Van valaki aki találkozna ? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.