sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Hölgyet , feleséget kényeztetnék párjuk, férjük előtt vagy velük közösen …Utazni tudok, fogadni nem. Budapest -Eger között …
Olyan párt keresek ahol a Hölgyet lehet dugásközben nyalni.
Mi után párja bele élvezett én tisztára nyalnám a Hölgyet.
Helyem van.
Miskolc-Eger vonalon keresek.
Mi után párja bele élvezett én tisztára nyalnám a Hölgyet.
Helyem van.
Miskolc-Eger vonalon keresek.
Kecskeméten párt keresek htávra.
Sziasztok. Kedves igényes Kecskeméti párhoz csatlakoznék. 39-éves igényes gyengéd pasi vagyok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Párt keresek Bp ès környékén.
Értem, látom mindenhol tarol az intelligencia !
Még több általánosítást kívánok MO.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 05. 14. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Még több általánosítást kívánok MO.

sziasztok feleseget dugnek a férje elött vagy akár vele közösen is akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
A mentalitás! Az a baj! XD Sírok! A pestiek bunkók! XD
(Ez egy válasz Blad3Runner üzenetére (2022. 05. 14. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 07:57

Sziasztok.
Mi történt a fővárosi lakossággal, hogy kizáró ok az ismerkedésnél?
Mi történt a fővárosi lakossággal, hogy kizáró ok az ismerkedésnél?
Sziasztok 31 éves hetero pasi vagyok.Budapesten keresek hölgyet , hogy élvezzük az együtt töltött időt
Sziasztok ma estére keresnénk pasit vagy pasikat max 2 igényes ápolt 33/43 között minél nagyobb farokkal a hölgy örömére
Sziasztok.
Mi történt a fővárosi lakossággal, hogy kizáró ok az ismerkedésnél? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 07:24
Mi történt a fővárosi lakossággal, hogy kizáró ok az ismerkedésnél? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen? Hely van. Privátban írjátok!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék !
Sziasztok. Befogadó párral ismerkednék. Normalis,kedveség és intelligencia legyen.
Sziasztok!
Ma estére keresünk a kötelünkből egy hetero hapsit akinek van helye is . Aktushoz óvszer alap.
Ma estére keresünk a kötelünkből egy hetero hapsit akinek van helye is . Aktushoz óvszer alap.