sziasztok hetero pasi vagyok párokhoz csatlakoznék kaposvár és környékéről
Sziasztok Budapest 13.kerületben lakom keresek párokat akikhez csatlakozhatok.. e-mailben tudunk egyeztetni és képet cserélni kérlek irj! 36 éves masszőr srác vagyok!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Fiatal, vékony srácot keresünk kisebb farokkal (max 15cm) és sok gecivel.
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Sziasztok!Ma délután,este. pár,közös nudis termál fürdőzés cuckold.Magas sportos nagy méretű pasival.Heves megye.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Sziasztok ! Pàrral ismerkednék!!
Sziasztok !
Holnap esti hármas gabalyodashoz 35-60 közötti nyitott átlagos párt házaspárt keresek Szekszárdon a hölgy testi kényeztetésére örömére . Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Van olyan aki randizna ? Válaszokat privát üzenetben várom ahol adok elérhetőséget .
Holnap esti hármas gabalyodashoz 35-60 közötti nyitott átlagos párt házaspárt keresek Szekszárdon a hölgy testi kényeztetésére örömére . Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Van olyan aki randizna ? Válaszokat privát üzenetben várom ahol adok elérhetőséget .
Sziasztok!
Kedves, igényes pasi vagyok, párt vagy hölgyet keresek,szauna,hotel,vagy bármi szóba jöhet, 05/19 csütörtöki napra,egész nap ráérek.
178 magas 80 kg, 41 éves pasi vagyok, normál testalkatú, borotvált.
Képet tudok küldeni privátban.
Írj kérlek wink
forest@webmail.hu
Kedves, igényes pasi vagyok, párt vagy hölgyet keresek,szauna,hotel,vagy bármi szóba jöhet, 05/19 csütörtöki napra,egész nap ráérek.
178 magas 80 kg, 41 éves pasi vagyok, normál testalkatú, borotvált.
Képet tudok küldeni privátban.
Írj kérlek wink
forest@webmail.hu
Sziasztok!
Két magas, ápolt, fiatalos,potens, nagy méretű férfit keresek!
Két magas, ápolt, fiatalos,potens, nagy méretű férfit keresek!
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Hölgyet , feleséget kényeztetnék párjuk, férjük előtt vagy velük közösen …Utazni tudok, fogadni nem. Budapest -Eger között …
Olyan párt keresek ahol a Hölgyet lehet dugásközben nyalni.
Mi után párja bele élvezett én tisztára nyalnám a Hölgyet.
Helyem van.
Miskolc-Eger vonalon keresek.
Mi után párja bele élvezett én tisztára nyalnám a Hölgyet.
Helyem van.
Miskolc-Eger vonalon keresek.
Kecskeméten párt keresek htávra.
Sziasztok. Kedves igényes Kecskeméti párhoz csatlakoznék. 39-éves igényes gyengéd pasi vagyok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Párt keresek Bp ès környékén.
Értem, látom mindenhol tarol az intelligencia !
Még több általánosítást kívánok MO.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 05. 14. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Még több általánosítást kívánok MO.