Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
Üdv. Péntek estére keresünk harmadik, férfi beszállót pár órás huncutkodáshoz egy nőiesen telt hölgy örömére. Hely megoldott. Ha szeretsz kényeztetni, bírod a strapát és van szabad pár órád kerres és beszéljünk.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Szipmpi párt keresek
Sziasztok. Xx. Ker. Ma, vagy holnap este valaki?
Sziasztok párhoz csatlakoznék ma délelőtt Hatvan +100km
Sziasztok.Párral ismerkednék!
Sziasztok! Holnap (kedd) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal...
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok. Keresek párt akikhez csatlakozhatnék, ezért keresek lehetőségeket ismerkedésre.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
sziasztok olyan pasik vannak-e itt akit izgatná ha elötte dugják meg a feleseget ? Hely kellene utazni tudok+
Az igen, valaki jól fog járni
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 13:28

Fiatal, vékony srácot keresünk kisebb farokkal (max 15cm) és sok gecivel.
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon szívesen csatlakoznék hármas együttléthez 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi diszkrét társaságát akkor várom privát jelentkezéseteket.
Ma este Szekszárdon szívesen csatlakoznék hármas együttléthez 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi diszkrét társaságát akkor várom privát jelentkezéseteket.
Cuckoldra keresek párt, hölgyet napközben Veszprém és környéke. Szívesen nézlek vagy nézhetsz ahogy párod dugom. Light bi is belefér!
Sziasztok, most a napokban keresek nőt/párt kis élvezetekre, mindenre vevő vagyok megbeszélés kérdése!
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok! Nem keres pár vagy hölgy egy 23 éves vékony potens fiút, akinél olyan mint tabu nem nagyon létezik kellemes időtöltésre? Utazni tudok, ha mégis van ilyen akkor privátban elérhető vagyok

Igényes magas sportos Nyiregyi pasi ismerkedne!
.
.