Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Felesleges ide is kiírnod 1 nap alatt HÁROMSZOR !
Senki nem fog veled találkozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 20:20
Senki nem fog veled találkozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88953)

Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Hétvégére keresem korban hozzám illő pár társaságát. Helyem van Budapesten. Kulturált, 60 éves férfi.
Sziasztok! Most péntektől vasàrnapig keresek pàrokat vagy akàr csak pasit közös időtöltéshez! Utazni és fogadni is tudok! Akàr nudizni is szívesen elmennék valakivel, valakikkel!
Sziasztok !
Hétvégén szombat és vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti megbízható korrekt átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon hármas együttléthez kellemes gabalyodashoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi diszkrét társaságát írjatok privát üzenetet. Köszönöm !
Hétvégén szombat és vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti megbízható korrekt átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon hármas együttléthez kellemes gabalyodashoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi diszkrét társaságát írjatok privát üzenetet. Köszönöm !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Helló sziasztok csatlakoznék párhoz Győr es környékén keresek utazni tudok akár ma is!
Sziasztok
Holnap este csatlakoznék párhoz…
Moto
Holnap este csatlakoznék párhoz…

Moto
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
Sziasztok! Pár vagyunk és ha lenne itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni irjon bátran! Fotó elönyt jelent!
Sziasztok.
Hétvégén szívesen csatlakoznák párhoz.
Csepeli párhoz csatlakoznék
Sziasztok ! Pàrral ismerkednék