Sziasztok !
Ma délután átlagos 35-60 közötti párral házaspárral találkoznék Szekszárdon kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömének fokozásához finom gyengéd kényeztetésére. Ápolt diszkrét kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek társaságom írjatok privátba.
Ma délután átlagos 35-60 közötti párral házaspárral találkoznék Szekszárdon kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömének fokozásához finom gyengéd kényeztetésére. Ápolt diszkrét kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek társaságom írjatok privátba.
Hello! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Az írjon aki közelben lakik. Fotó elönyt jelent!
Balatoni iszogatós hétvégéinkre valaki? Normális….
Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

Sziasztok!
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Sziasztok.Egész hétvégére keresem szexpartnerem akár párt is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok valaki a lány örömére persze szipátria az fontos
Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ma este Siófokon szimpatikus párral, esetleg sportos szóló pasival találkoznánk. Csak ma este!!!
Masszázst,orális játékokra párt keresek. Kecskeméten
Ma a szépvölgyi parkolóban valaki?
Sziasztok
Juniusban /20-25/ Horvátországban nyaralunk /sukosan/ ffit keresünk
Juniusban /20-25/ Horvátországban nyaralunk /sukosan/ ffit keresünk
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak a feleseget baratnojet! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok !
Ma délután ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfiként csatlakoznék Szekszárdon párhoz házaspárhoz hármas együttléthez kényeztetéshez a hölgy örömére. Ha van valaki aki férfit keres írjon privátba.
Ma délután ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfiként csatlakoznék Szekszárdon párhoz házaspárhoz hármas együttléthez kényeztetéshez a hölgy örömére. Ha van valaki aki férfit keres írjon privátba.
SziasztokSzabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Èn egy olyan pàrt keresek aki tudja mit akar. Szerintem elèggè sok az olyan pàr az oldalon aki nem gondolja komolyan. Nem volt mèg hàrmasban tapasztalatom de règòta izgat a gondolat, akàr nèzőnek is. De ezt szerintem ti mondjàtok me ès ezt tiszteletben kell tartani. Ìgy tudom elkèpzelni.ha olyan pàr aki komolyan gondolja az ìrjon ràm. A XVIII. ker-ben vagyok helyem van kb dèlutàn 5-ig. Csak telefon beszèlgetès utàn tudom vàllalni a talàlkàt, ès kizàrolag egyszeri alkalommal kipròbàlàs cèljàbòl. Ha magatokra ismertek akkor ìrjatok bàtran.
Szèp napot mindenkinek!
Szèp napot mindenkinek!
Sziasztok, a mai nap folyamán pár vagy hölgy aki ismerkedne, találkozna Győr valamint környékén?

Szép reggelt! 18x5 intimmel csatlakoznék!