Fehérvári nyitott férfit keresünk kellemes hármashoz
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Ma is jó ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 18:31
Törölt felhasználó (4525942)

Pasit keresünk mára akinek helyivan!!
Csepeli házaspárhoz csatlakoznék
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Eger közelében ma este hölgy,pár?
Pasit keresünk mára akinek helyivan!!
Sziasztok!Szombathelyen pár ma este? Hely van! Privátban írjátok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok ma vagy holnap párhoz csatlakoznék 27 éves pest megyei pasi utazni és fogadni is egyaránt tudok
Sziasztok.vékony fiut keresunk ma délutánra
Sziasztok! Szombathelyen keresnék nőt, illetve párt a női tag örömére. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is.
Sziasztok Zsolt vagyok. Szívesen csatlakoznék hozzátok közös szimpátia esetén. Kölcsönös öröm szerzés céljából.
(Ez egy válasz mmm3mmm üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ma délután átlagos 35-60 közötti párral házaspárral találkoznék Szekszárdon kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömének fokozásához finom gyengéd kényeztetésére. Ápolt diszkrét kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek társaságom írjatok privátba.
Ma délután átlagos 35-60 közötti párral házaspárral találkoznék Szekszárdon kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömének fokozásához finom gyengéd kényeztetésére. Ápolt diszkrét kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek társaságom írjatok privátba.
Hello! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Az írjon aki közelben lakik. Fotó elönyt jelent!
Balatoni iszogatós hétvégéinkre valaki? Normális….
Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

Sziasztok!
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.