Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
sziasztok privibe lehet veletek ismerkedni?
(Ez egy válasz Kifinomult szexkultúra üzenetére (2022. 05. 24. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 24. kedd 11:08

Június 11-12-ei hétvégét Hévízen töltjük párommal. Párom jelenlétemben történő kényeztetésére keresek potens, sportos, intelligens, jó humorú hetero férfit. Előny, ha nem csak dugni akarsz, hanem hódításban, "játékban" is benne vagy.
Június 11-12-ei hétvégét Hévízen töltjük párommal. Párom jelenlétemben történő kényeztetésére keresek potens, sportos, intelligens, jó humorú hetero férfit. Előny, ha nem csak dugni akarsz, hanem hódításban, "játékban" is benne vagy.
Vitorlás hajóval rendelkező srácot keresünk Balatonberény környékén aki elvinne minket (akár rendszeresen) balatoni hajókirándulásra. 30-50 közötti, mindenképp vékony testalkatú, szakáll nélküli pasik előnyben. Viszonzás a normál szex határain belül és HETERO alapon! 41/52 házaspár vagyunk, kimondottan csinos és odaadó hölgytaggal

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok. A héten nálam lesz egy igazi luxus busz, sötétített üvegekkel.
Sok izgalmas dolgot ki lehetne próbálni benne.
KIzárólag hetero alapon párok és hölgyekkel ismerkednék.
Szép Napot
Sok izgalmas dolgot ki lehetne próbálni benne.
KIzárólag hetero alapon párok és hölgyekkel ismerkednék.
Szép Napot
Igenyes Pasi ismerkedne
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok. Szerdától esténként várom hölgyek, párok jelentkezését közös élvezetekre. Helyem van Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne

Moto
Sziasztok!
Update:ujabb kepeket lathattok
es leginkabb cuckoldra keresunk
Meg mindig keressuk a megfelelo jeloltet baratnommel…
Ferfiakat keresunk elsosorban de parok ismerettseget is szivesen vesszuk
Amit szeretnenk cuckold szex/3-as,csupan nehany egyszeru kriteriumunk van ,aminek ha megfelel hetfon mar talalkoznank is.
Elvarasok:
-lehetoleg ne dohanyozzon
-legyen lathato kepe az oldalon!!
-18-35kozt legyen
-budapest vagy attol nem messze tartozkodjon
-sportos testalkat elony
-atlagnal picit nagyobb intim
)
Mi egy 25f/22l paros vagyunk,nem dohanyzunk,a lany nagy cicis nagy popsis .
Magunkra rendkivul igenyesek vagyunk.
Varjuk azt a ferfit/part aki szivesen csatlakozna
Update:ujabb kepeket lathattok

Meg mindig keressuk a megfelelo jeloltet baratnommel…

Ferfiakat keresunk elsosorban de parok ismerettseget is szivesen vesszuk
Amit szeretnenk cuckold szex/3-as,csupan nehany egyszeru kriteriumunk van ,aminek ha megfelel hetfon mar talalkoznank is.
Elvarasok:
-lehetoleg ne dohanyozzon
-legyen lathato kepe az oldalon!!
-18-35kozt legyen
-budapest vagy attol nem messze tartozkodjon
-sportos testalkat elony
-atlagnal picit nagyobb intim

Mi egy 25f/22l paros vagyunk,nem dohanyzunk,a lany nagy cicis nagy popsis .
Magunkra rendkivul igenyesek vagyunk.
Varjuk azt a ferfit/part aki szivesen csatlakozna
Sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugkák meg a felleseget baratnojet? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi 35-60 közötti átlagos komoly párral házaspárral akár alkalmi vagy kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres hármas együttlétekhez a hölgy örömére kényeztetésére. Ha van olyan aki komolyan gondolja és találkozna egy ápolt kulturált diszkrét mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfival írjon privátba.
Ismerkednék Szekszárdi 35-60 közötti átlagos komoly párral házaspárral akár alkalmi vagy kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres hármas együttlétekhez a hölgy örömére kényeztetésére. Ha van olyan aki komolyan gondolja és találkozna egy ápolt kulturált diszkrét mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfival írjon privátba.
Sziasztok Én a héten a balatonon vitorlázok, meglátogathatnátok
(Ez egy válasz adrenalin üzenetére (2022. 05. 23. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párok, mit szólnátok +2pasihoz? érdekelne? írjatok ránk...

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék extra nagy intimmel! Nálam a kor nem számít, én viszont fiatalabb vagyok!
Sziasztok!
Ma estétől jászapátin leszek egy nyaralóba.
Párok, asszonyok, akit érdekel?
Ma estétől jászapátin leszek egy nyaralóba.
Párok, asszonyok, akit érdekel?
Fehervar az nem 18ker
(Ez egy válasz Street Workout83 üzenetére (2022. 05. 23. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Bp 18 ker jo lehet nektek?
Üdv
Jani (Ez egy válasz adrenalin üzenetére (2022. 05. 23. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv
Jani (Ez egy válasz adrenalin üzenetére (2022. 05. 23. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)