Sziasztok! Vasárnap késő délután/kora estére keresek hellyel rendelkező, igényes párokat Budapesten.

Sziasztok! Szombathelyen csatlakoznék párhoz, akik fiatal pasit keresnek.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Üdb diszkrét ápolt nagyméretü roma pasi vagyok.sok és sürü soermával rendelkezem.szintén diszkrét és ápolt párhoz csatlakoznék 3 mas örömökre. Nem mindenkivel és nem mindenáron keresek!
Ma hölgy, pár egy fergeteges, tabumentes szexkalandra? Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes vagyok
Nagyméretű igényes sportos vagy kigyurt pasit keresünk házibarátnak hosszútávra.
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Sziasztok.
Van fent 1 lányka.
Ratchent. Osztràk cimmel.
Tudja valaki hogy hol lehet sexelni vele.?
2es v akàr többesbe?
Köszönöm...
Van fent 1 lányka.
Ratchent. Osztràk cimmel.
Tudja valaki hogy hol lehet sexelni vele.?
2es v akàr többesbe?
Köszönöm...
Sziasztok.Hétvégén párral ismerkednék a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,autóban,kint a természetben..izgalmas helyeken.magas sportos nagy méretű pasi.
Ha olvastam volna, mentem volna! Irjatok kovetkezore, es megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 28. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 19:17
Törölt felhasználó (4563362)

Vastag , nagy szerszammal valaki ma?
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok,
2 pasit keresnénk a feleség kényeztetésére! A férj a párosunkból csak néző lenne!
Hely van, de csak hétköznap délelőtt megoldott!
Első körön 06.02 délelőttre gondoltunk, így csak az írjon, akinek ez megfelel.
2 pasit keresnénk a feleség kényeztetésére! A férj a párosunkból csak néző lenne!
Hely van, de csak hétköznap délelőtt megoldott!
Első körön 06.02 délelőttre gondoltunk, így csak az írjon, akinek ez megfelel.

Sziasztok! Bi párt keresek Szombathelyen, orális kényeztetésre. Mindenki örömére! Helyem van! Privátban írjátok!
debrecen még belefér?
utazni tudok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 12:39
utazni tudok

Törölt felhasználó (4533722)

Hello! Pár vagyunk és keresünk 1pasit aki szívesen csatlakozna hozzánk. Főleg ha itt lakik a közelben! Fotó nem árt ha van! Írjatok bátran!
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra. Vibered legyen!
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Sziasztok.Bp-en nem kerestek?
(Ez egy válasz Kifinomult szexkultúra üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 07:49

Június 11-12-ei hétvégét Hévízen töltjük párommal. Párom jelenlétemben történő kényeztetésére keresek potens, sportos, intelligens, jó humorú hetero férfit. Előny, ha nem csak dugni akarsz, hanem hódításban, "játékban" is benne vagy.
Valaki Mènfőcsanak ?
Sziasztok!
Ma 7 körül Szépvölgyi? Kaland?
Ma 7 körül Szépvölgyi? Kaland?
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.Nyíregyháza+100km.
Hello! Pár vagyunk és keresünk 1pasit aki szívesen csatlakozna hozzánk. Főleg ha itt lakik a közelben! Fotó nem árt ha van! Írjatok bátran!