A szombati napon örömmel csatlakoznék párhoz, akik szívesen látnak társaságukban egy e téren kezdő, de kitartó, negyvenes férfit.
Sziasztok.Várom kedves a kedves hölgyeket, párokat csendes gödöllői lakásomon egész hétvégén.Várom üzeneted a részletekért.
Sziasztok! A hétvégén keresek párt aki Gangbang bulit terve! Csatlakoznak én is, kisebb távolság esetén akár spontán buli is megoldható.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Somogy-baranya-tolna megyékben keresek valós párt..
Dunántúlon keresek valós párt ! Tudom hogy ugy sincs
Sziasztok!Párt keresek ma estére,termál nudis fürdőzés,szex,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi.Heves Megye
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok!Most lány,pár?XIV be lenne helyem is.
Sziasztok! Fiatal srácként keresek közös örömszerzésre párt a női tag örömére, esetleg cuckoldra, Szombathely-Sopron.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Párommal.keresek.ma estére hellyel rendelkező férfit pesten 35 től
Sziasztok! Vasárnap késő délután/kora estére keresek hellyel rendelkező, igényes párt Budapesten.
Holnap napközben kedves nyitott hölgyet v párt fogadnek. Igényes férfi vagyok vastag mérettel. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok van kedve valakinek ma velünk bulizni
sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednék ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak a feleseget baratnojet! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Nekem lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 03. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 03. péntek 19:10
Törölt felhasználó (4660736)
Sziasztok van kedve valakinek ma velünk bulizni
Sajnos még nem találtunk megfelelő partnert

tarloka

NATURISTA
Kayla Rouge