Sziasztok !
Budapesten heteró pár játszó társa lennék !
Budapesten heteró pár játszó társa lennék !
Sziasztok!A hétvégén a balaton körül bringázom.Szivesen összekötném a kellemest a kellemessel.Ha volna a közelben kényeztetésre vágyó hölgy irhat nekem:Szép estét.
Sziasztok pár aki találkozna Pest és pestmegye?
Fejér megye ma este? Párok?

privátba írj légyszíves
(Ez egy válasz janosz13 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mehetek?
(Ez egy válasz pár26 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Van most itt valaki aki Miskolcon találkozna ma este?
van most itt valaki?
Sziasztok pár aki ismerkedne találkozna?
Kedves igényes párhoz csatlakoznék ma este vagy akár a hajnali órakban!
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok! 21 éves, egyedüli fiatal srácként keresnék párt kellemes időtöltésre. Szombathely-Sopron környékén.
Sziasztok !!
Este 20:00 kor megyek le balcsira !
Pasit KERESEK aki elkiserne !
Harmashoz hölgy 170 magas 500 as szilikon cici szeo barna bőr !!
Olyan pasit keresek aki kivan gyurva !!! Nem mackos hanem kigyurt izmos !! Minimum 170 magas !!!
Egesz reggelig tudjuk dugni a hölgyet baratnömet !!!
Fontos privatba irj ! Tel szam plusz fotod legyen ! Kep nelkul off !!
1-2 oran belul indulok Zsámbèk benzinkutról !!!
Este 20:00 kor megyek le balcsira !
Pasit KERESEK aki elkiserne !
Harmashoz hölgy 170 magas 500 as szilikon cici szeo barna bőr !!
Olyan pasit keresek aki kivan gyurva !!! Nem mackos hanem kigyurt izmos !! Minimum 170 magas !!!
Egesz reggelig tudjuk dugni a hölgyet baratnömet !!!
Fontos privatba irj ! Tel szam plusz fotod legyen ! Kep nelkul off !!
1-2 oran belul indulok Zsámbèk benzinkutról !!!
Sziasztok!
29 éves izmos, nagy farokkal rendelkező normális férfi kalandozna vagy csatlakozna párhoz, Veszprém környékén. Ha érdekel, írj a doanmax31@freemail.hu-ra. Képcsere után mehet a találka.
29 éves izmos, nagy farokkal rendelkező normális férfi kalandozna vagy csatlakozna párhoz, Veszprém környékén. Ha érdekel, írj a doanmax31@freemail.hu-ra. Képcsere után mehet a találka.

Sziaszok!
11.kerben lányt/nőt fogadnék, kölcsönös játékhoz a hétvégén. Írj pm-t ha érdekel a dolog.
Üdv
Zoli
11.kerben lányt/nőt fogadnék, kölcsönös játékhoz a hétvégén. Írj pm-t ha érdekel a dolog.
Üdv
Zoli
Ma este kalandoznék Fejér megye és kkén.
42/185/85 ápolt pasi vagyok.
42/185/85 ápolt pasi vagyok.
30 as nagy méretű pasi vagyok autóval, utazni tudok. Idősebb párhoz csatlakoznék 3 as avgy Cuckold sexre.
privátban keress
privátban keress
Ma dun kedves nyitott hölgyet v párt fogadnek. Pesten.Igényes férfi vagyok vastag mérettel. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok !
Szekszárdon vasárnap reggeli vagy napközbeni találkozáshoz átlagos szimpatikus 35-60 közötti párt házaspárt keresek hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetéséhez. Válaszokat privát üzenetben várom.
Szekszárdon vasárnap reggeli vagy napközbeni találkozáshoz átlagos szimpatikus 35-60 közötti párt házaspárt keresek hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetéséhez. Válaszokat privát üzenetben várom.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.