Sziasztok!
18 éves sportos srácként Győr környékén szívesen csatlakoznék, párokhoz a hölgy tag örömére
Képek vannak az oldalon feltöltve, de ha gondoljátok privátban, szívesen beszélgetek és osztok , akár egyéb elérhetőséget is cserélhetünk a későbbiek miatt(viber, snapchat,skype,stb) itt tudok további képeket vagy videókat is megosztani veletek
18 éves sportos srácként Győr környékén szívesen csatlakoznék, párokhoz a hölgy tag örömére
Képek vannak az oldalon feltöltve, de ha gondoljátok privátban, szívesen beszélgetek és osztok , akár egyéb elérhetőséget is cserélhetünk a későbbiek miatt(viber, snapchat,skype,stb) itt tudok további képeket vagy videókat is megosztani veletek
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon kedves nyitott átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas játszadozáshoz együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ápolt mindenre nyitott kulturált türelmes férfi vagyok nagyobb mérettel. Van olyan aki találkozna is ? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Ma este Szekszárdon kedves nyitott átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas játszadozáshoz együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ápolt mindenre nyitott kulturált türelmes férfi vagyok nagyobb mérettel. Van olyan aki találkozna is ? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Miskolc környéki párt keresek..40-es pasi vagyok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Párhoz csatlakoznék Baranyában Pécs környékén,hetero alapon,ha valakit érdekel írjon!
Sziasztok Rodoszra jön valaki nyáron?
Mi itt vagyunk oktober ig!
Mi itt vagyunk oktober ig!
Fiatal pár keres ma Gy-M-S megyében bi csajszit 3.nak mai napra. Helyünk van. Csak csajoknak!
Győr és környékén pár?
Június 11-12-ei hétvégét Hévízen töltjük párommal. Párom jelenlétemben történő kényeztetésére keresek potens, sportos, intelligens, jó humorú hetero férfit. Előny, ha nem csak dugni akarsz, hanem hódításban, "játékban" is benne vagy.
Alkalomadtán előfordulhat.
(Ez egy válasz Street Workout83 üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
19 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon esetleg pár vagy, hölgy aki szivesen ismerkedne?
19 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon esetleg pár vagy, hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sportos, ápolt, nagy farkú pasi párhoz csatlakozna!
Van tapasztalatom hármas terén!
Van tapasztalatom hármas terén!
Sziasztok! Most valakinek görbe farok?
Hölgyet, párt keresek! 20 éves vagyok.
Sziasztok! Hölgy, pár egy délutáni kaland ?
Sziasztok.Szabolcs megyei párt keresek.
Sziasztok. 38 éves srác vagyok nagy mérettel hölgyet és párt keresek közös élvezetekre. Hajdú Bihari vagyok nem gond az utazás sokat járom az országot.kikapcsolodas2021@gmail.com
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.