Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Ma este nagy vastag farku srác?

Hello! 40-es pár keres olyan pasit aki szeretne velünk ismerkedni. De csak az írjon aki közelben lakik!! Fotód legyen! Írjatok!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni arab és/vagy fekete sráccal megismerkedni?
Aki tud, az ne tartsa magában.
Köszi!
Valaki tudna segíteni arab és/vagy fekete sráccal megismerkedni?
Aki tud, az ne tartsa magában.
Köszi!
Igényes diszkrét valòs párral találkoznék.
Engem válasz nélkül tiltottatok
pedig nem játszom két kapura :# vagy az a baj, hogy abonyi vagyok?

Sziasztok.Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Nagy farokkal hölgyet kényeztetnék.
Sziasztok! búvóhelyet tudunk biztosítani pároknak

Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
46 éves pasi. Pár házibarátja lenne diszkréten. Kor alkat nem számít. Mosonmagyaróváron s környékén.
Sziasztok. Bp, vagy környékén este, párhoz csatlakoznék. Minden megoldás érdekel..
Sziasztok!
18 éves sportos srácként Győr környékén szívesen csatlakoznék, párokhoz a hölgy tag örömére
Képek vannak az oldalon feltöltve, de ha gondoljátok privátban, szívesen beszélgetek és osztok , akár egyéb elérhetőséget is cserélhetünk a későbbiek miatt(viber, snapchat,skype,stb) itt tudok további képeket vagy videókat is megosztani veletek
18 éves sportos srácként Győr környékén szívesen csatlakoznék, párokhoz a hölgy tag örömére
Képek vannak az oldalon feltöltve, de ha gondoljátok privátban, szívesen beszélgetek és osztok , akár egyéb elérhetőséget is cserélhetünk a későbbiek miatt(viber, snapchat,skype,stb) itt tudok további képeket vagy videókat is megosztani veletek
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon kedves nyitott átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas játszadozáshoz együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ápolt mindenre nyitott kulturált türelmes férfi vagyok nagyobb mérettel. Van olyan aki találkozna is ? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Ma este Szekszárdon kedves nyitott átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas játszadozáshoz együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ápolt mindenre nyitott kulturált türelmes férfi vagyok nagyobb mérettel. Van olyan aki találkozna is ? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Miskolc környéki párt keresek..40-es pasi vagyok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Párhoz csatlakoznék Baranyában Pécs környékén,hetero alapon,ha valakit érdekel írjon!