Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Június 24-25-26 napokon igényes párral ismerkednék Békés megyében! Mobil vagyok, de akár szívesen fogadlak is Benneteket! Képeimet és a keresésemnek megfelelő rövid leírást a profilomon találtok.
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is

Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok. Nagy farokkal párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Sziasztok.
Nem független pasiként párt keresek.
Nem független pasiként párt keresek.
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Veszprémben szerdán szexpartit rendezek csak nagy méretü pasit keresünk aki szopni is szeret.50+ nőt kell kényesztetni tabu nincs.
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.
Sziasztok! Párként, pasikat keresünk, erotikus, hetero szexjátékhoz ...
Érett, telt Nővel vagy párral ismerkednék. Hosszútávú kapcsolat. Egyedül élek, autóm van. távolság nem gond
Sziasztok! Ezen a héten szerda estére Egerszalókon hetero pasit, pasikat keresünk dögös milf többes kényeztetésére . Ápoltság diszkréció elvárt. Érdeklődeseket levélben várjuk
Sziaasztok! Szívesen csatlakoznák párokhoz akár 60-70 + sokhoz illetve 60-70+hölgyekhez.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Sziasztok. 40 éves fiatalember vagyok. Keresek hölgyet, illetve párt huncutkodásokra. Nagy intimmel rendelkezem. ( Komárom )
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Fejér és környékén ismerkednék párral.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.