Sziasztok ! Én.mindkettőtöket beengedem,ha eljöttök hozzám egy előre egyeztetett időpontban ! Én nem vagyok kamu ! Egy finom 3-as szexet összehozhatunk valamikor,ha gondoljátok... A 17.-kerületben lakom a gyorsforgalmi úthoz közel !
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 18:55

Érdekes,hogy elmentünk volna mind a ketten hozzà,de csak egyikünket engedett volna be. Nagy hazugsàg az egész.
Érdekes,hogy elmentünk volna mind a ketten hozzà,de csak egyikünket engedett volna be. Nagy hazugsàg az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 13. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 13. hétfő 16:58
Törölt felhasználó (88953)

Sziasztok!Egész héten esténként várom partnereim(hölgy,pár) gödöllői csendes otthonomban! Várom üzeneted!
Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Sziasztok !
Szerda 06.15 esti találkozáshoz Szekszárdon átlagos taizni is akaró 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas szeretkezéshez a hölgy testi örömére gyengéd finom kényeztetésére . Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok aki szívesen ismerkedne találkozna. Kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres együttlétekre. Válaszokat privát üzenetben várom.
Szerda 06.15 esti találkozáshoz Szekszárdon átlagos taizni is akaró 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas szeretkezéshez a hölgy testi örömére gyengéd finom kényeztetésére . Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok aki szívesen ismerkedne találkozna. Kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres együttlétekre. Válaszokat privát üzenetben várom.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
sziasztok! szombat délutén vagy kora este szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral Budapesten. Csak a hölgy örömére. Érdekelhet valakit?
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon.34 éves igényes pasi vagyok, imádom a humort és a szexet. Kifejezetten vastag, körülmetèlt intimmel rendelkezem. Üzeneteket privátban várom. /Budapest/
Ma délután, este hölgy, pár egy fergeteges, tabumentes szexkalandra? Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes vagyok
Hello,
Én benne lennék szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 09:33
Én benne lennék szívesen

Törölt felhasználó (4658958)

Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hello,
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
Sziasztok
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
Sziasztok!Egész héten esténként várom partnereim(hölgy,pár) gödöllői csendes otthonomban! Várom üzeneted!
Sziasztok.
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi ois azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
A&T
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi ois azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
A&T
Hello,
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Június 24-25-26 napokon igényes párral ismerkednék Békés megyében! Mobil vagyok, de akár szívesen fogadlak is Benneteket! Képeimet és a keresésemnek megfelelő rövid leírást a profilomon találtok.
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is

Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!