Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi ois azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi ois azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
A&T
Sziasztok!Egész héten esténként várom partnereim(hölgy,pár) gödöllői csendes otthonomban! Várom üzeneted!
Sziasztok
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
Hello,
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hello,
Én benne lennék szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 09:33
Én benne lennék szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658958)
Hello,
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
Ma délután, este hölgy, pár egy fergeteges, tabumentes szexkalandra? Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes vagyok
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon.34 éves igényes pasi vagyok, imádom a humort és a szexet. Kifejezetten vastag, körülmetèlt intimmel rendelkezem. Üzeneteket privátban várom. /Budapest/
sziasztok! szombat délutén vagy kora este szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral Budapesten. Csak a hölgy örömére. Érdekelhet valakit?
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok !
Szerda 06.15 esti találkozáshoz Szekszárdon átlagos taizni is akaró 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas szeretkezéshez a hölgy testi örömére gyengéd finom kényeztetésére . Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok aki szívesen ismerkedne találkozna. Kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres együttlétekre. Válaszokat privát üzenetben várom.
Szerda 06.15 esti találkozáshoz Szekszárdon átlagos taizni is akaró 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas szeretkezéshez a hölgy testi örömére gyengéd finom kényeztetésére . Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok aki szívesen ismerkedne találkozna. Kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres együttlétekre. Válaszokat privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Érdekes,hogy elmentünk volna mind a ketten hozzà,de csak egyikünket engedett volna be. Nagy hazugsàg az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 13. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 13. hétfő 16:58
Törölt felhasználó (88953)
Sziasztok!Egész héten esténként várom partnereim(hölgy,pár) gödöllői csendes otthonomban! Várom üzeneted!
Sziasztok ! Én.mindkettőtöket beengedem,ha eljöttök hozzám egy előre egyeztetett időpontban ! Én nem vagyok kamu ! Egy finom 3-as szexet összehozhatunk valamikor,ha gondoljátok... A 17.-kerületben lakom a gyorsforgalmi úthoz közel !
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 18:55
Érdekes,hogy elmentünk volna mind a ketten hozzà,de csak egyikünket engedett volna be. Nagy hazugsàg az egész.
Párhoz csatlakoznék simogatással, mellbimbóizgatással, nyalással heteró alapon. Hatvanas férfi vagyok, az a fontos, hogy benneteket izgasson a dolog. Budapesten és környékén.
Lenne kedvetek ma hozzám?
Üdv
Jani (Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 18:55
Üdv
Jani (Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen lennék, szófogadó és egyben nagyon aktív , többlövetű házi barát vagy egyenragú jó barát...
Tartós , igazi, hosszútávú barátság, közös izgalmas dolgok, kiruccanások, sok érzéki hármas élvezkedés...egész éjjel...spermás cicik, punci, csókok...élvezés után is álló farok...
Tartós , igazi, hosszútávú barátság, közös izgalmas dolgok, kiruccanások, sok érzéki hármas élvezkedés...egész éjjel...spermás cicik, punci, csókok...élvezés után is álló farok...

tarloka

Claudia Adams