Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon átlagos talizni is akaró 35-60 közötti párt házaspárt keresek hármas együttléthez a hölgy örömére . Választ privát üzenetben.
Ma estére Szekszárdon átlagos talizni is akaró 35-60 közötti párt házaspárt keresek hármas együttléthez a hölgy örömére . Választ privát üzenetben.
Üdv páromnak keresünk borotvált nagyfarkú pasit hármashoz! Fotó nélkül ne is raboljuk egymás idejét!
Sziasztok! Igényes, sportos, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt Békéscsaba, vagy Gyula környékén!
Nagy intimmel keresunk pasit a felesegem oromere!

Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
Holnap pénteken Pásztón egy igényes nyaralóban lenne kedve csatlakozni valakinek? Párt, vagy hölgyet keresek hetero alapon igényes, sportos, tapasztalt pasiként.
Privátban keressetek kérlek itt vagy, acapulco001@indamail.hu
Privátban keressetek kérlek itt vagy, acapulco001@indamail.hu
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
Sziasztok! Holnap (csütörtök) újra az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal...
Nagyobb intimmel...
Nagyobb intimmel...

Sziasztok !
Ma este 21,30 körüli időpontban fogadnánk XI. kerületi lakásunkon 35 év feletti nemdohányzó HETERO férfit, aki erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját férje jelenlétében. Kérjük, olvass adatlapot, ezzel elkerülhetjük a felesleges levélváltásokat ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Ma este 21,30 körüli időpontban fogadnánk XI. kerületi lakásunkon 35 év feletti nemdohányzó HETERO férfit, aki erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját férje jelenlétében. Kérjük, olvass adatlapot, ezzel elkerülhetjük a felesleges levélváltásokat ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon átlagos szimpatikus párral házaspárral találkoznék kellemes hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Van valaki aki találkozna egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfival? Keress privát üzenetben.
Ma estére Szekszárdon átlagos szimpatikus párral házaspárral találkoznék kellemes hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Van valaki aki találkozna egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfival? Keress privát üzenetben.
Ma kíváncsi párral ismerkednék, telhesen testközelből is, bi, vagy hetero alapon, vagy csak közel tadtom a kamerátok, kamerámat,hmmm minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok ezért jobban kedvelném a hosszútávú kapcsolatot. Nagyon potens, nem kis méretű(képeim, videom van fent) többlövetű, élvezés után is álló farkú, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő perverz(spermás cicik,punci,csókok,stb...) , túlfűtött srác vagyok. Autóm is van, távolság sem gond. Szimpátia és vonzódás fontos! És olyan írjon aki szeretne találkozni is ha a beszélgetés oda vezet minket

Párhoz csatlakoznék

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Párhoz csatlakoznák

Holnap valaki találkozni? Helyem van Bp belvárosban
26 éves budapesti udvarias, közvetlen és megbízható fiú vagyok, nem mellesleg van egy feleségem aki ugyanilyen huncutt mint én. Mivel őt már kölcsön adtam, megengedte hogy szexeljek bárkivel, és én szivesen csatlakoznék párokhoz, szerintem az sokkal izgatóbb mintha egy fiu lenne,aki ugy erzi nyugodtanirjon