Vecsésen vagyok autóval valaki sexelne most velem?
Újpesten most hely ok
Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Na kivételesen megpróbálkozunk a lehetetlennel.
Pasival is ismerkednénk de csak ha minden feltételnek megfelelsz. LÉGSZI TÉNYLEG CSAK AKKOR ÍRJ HA..........
Max .35 éves vagy-Min. 18 cm az intimed és persze borotvált-Van helyed vagy tudsz intézni valamit-Hétvégén napközben is ráérsz-A randin kemény vagy és nem akkor kezdesz magyarázkodni hogy ilyen még nem fordult elő-tudd mi a szerepe egy plussz pasinak egy párnál. Legyél kultúrált.
Na ha véletlen valakinél stimmelne minden akkor várjuk a leveled. KITÖLTÖTT FÉNYKÉPES ADATLAP KELL...
Más ilyen olyan alternatíva nem érdekel minket,ha az adatlapból semmit nem látunk,vagy nem szimpatikus a leveled tiltás és válasz mentes lesz a reakciónk. Sok sikert mindenkinek
Ha valaki kóstolgatna minket a részletes keresésünk miatt,akkor köszi arra sem reagálunk mert nem véletlen az irományunk sajnos volt sok rossz tapasztalatunk. Üdv
Pasival is ismerkednénk de csak ha minden feltételnek megfelelsz. LÉGSZI TÉNYLEG CSAK AKKOR ÍRJ HA..........
Max .35 éves vagy-Min. 18 cm az intimed és persze borotvált-Van helyed vagy tudsz intézni valamit-Hétvégén napközben is ráérsz-A randin kemény vagy és nem akkor kezdesz magyarázkodni hogy ilyen még nem fordult elő-tudd mi a szerepe egy plussz pasinak egy párnál. Legyél kultúrált.
Na ha véletlen valakinél stimmelne minden akkor várjuk a leveled. KITÖLTÖTT FÉNYKÉPES ADATLAP KELL...
Más ilyen olyan alternatíva nem érdekel minket,ha az adatlapból semmit nem látunk,vagy nem szimpatikus a leveled tiltás és válasz mentes lesz a reakciónk. Sok sikert mindenkinek
Ha valaki kóstolgatna minket a részletes keresésünk miatt,akkor köszi arra sem reagálunk mert nem véletlen az irományunk sajnos volt sok rossz tapasztalatunk. Üdv
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét kulturált férfiként csatlakoznék 35-60 közötti átlagos szimpatikus párhoz házaspárhoz hármas együttléthez a hölgy örömére. Választ privát üzenetben várom.
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét kulturált férfiként csatlakoznék 35-60 közötti átlagos szimpatikus párhoz házaspárhoz hármas együttléthez a hölgy örömére. Választ privát üzenetben várom.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
Intelligens, kulturált , diszkrét pasiként csatlakoznék kedves párhoz, házibarátként.
Részletek az adatlapomon, keressetek bátran.
Részletek az adatlapomon, keressetek bátran.
Sziasztok
Szombat este csatlakoznék párhoz..
Moto
Szombat este csatlakoznék párhoz..

Moto
Sziasztok.18.-a Szombat estére keresek Bp-i párt ,elhanyagolt hölgyet, anyucit

Kedves Párok , Hölgyek
25 éves srácként szívesen ismerkednék teltebb alkatú hölgy taggal, vagy akár párhoz is csatlakoznék.
Szentendre és vonzáskörzet előny, de meghallgatok mást is.
Szőrös vagy fazonigazított előny.
Email: deanxx@freemail.hu
üdv
25 éves srácként szívesen ismerkednék teltebb alkatú hölgy taggal, vagy akár párhoz is csatlakoznék.
Szentendre és vonzáskörzet előny, de meghallgatok mást is.
Szőrös vagy fazonigazított előny.

Email: deanxx@freemail.hu
üdv
Vasarnap vagy hetfore keresek egy nőt akár párt! 21éves pasi vagyok. Képek az oldalamon!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ma estere keresunk nagy intimmel pasit a felesegem oromere
Párok? közös kiruccanás? valami izgis hétvégi hosszú program/éjjel együtt..?
420
mocskos, fülledt erotika, vonzódás, vágy, szimpátia, kölcsönösség, játék

Sziasztok,
Szívesen látok párt, hölgyet, társaságot ma este a lakásomon, kellemes lazulásra.
Szívesen látok párt, hölgyet, társaságot ma este a lakásomon, kellemes lazulásra.
Sziasztok! Lánnyal, párral ismerkednék aki pasit keresne. 170 65kg 45 éves vagyok barna haj szem
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Szép Estét! Középkorú Férfi vagyok Budapest és környékén párral ismerkednék
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.