Izmos / nagyon izmos nagyméretű pasit keresünk csinos vékony 22 éves barátnőmmel. HÁZIBARÁT pozicióra. Nyíregyháza. Heti 2-4 tali.
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Sziasztok!Ma estére párt keresek hármashoz,termál medencés nudis fürdőzéshez.Heves Megye.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Érdeklődni privát üzenetben
Sziasztok. 36 éves pasi, olyan hölgyeket illetve párokat keres, akik szeretik a keményebb sexet, pofozás, fojtogatás, kényszer francia, stb, Budepesten, napközben.
Sziasztok! Biszex párhoz betársulnék smile Privát üzenetet várok. Köszönöm
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma!Bp.és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma!Bp.és környéke!
Sziasztok! Igényes, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt Most hétvégén Békéscsaba, vagy Gyula környékén.
Sziasztok! Biszex párhoz betársulnék smile Privát üzenetet várok. Köszönöm
Szarvas környékén aktívot keresek! Én bi !
Sziasztok! Mindenre nyitott, Budapesti, hellyel rendelkező férfi keres párt közös szórakozásra. Biszex lehetséges.
Van itt olyan pár, aki szivesen szexelne a hátsó ülésen, miközben vezetek...? pl. este/éjjel Bp-en...?
Balatonfüred környékén hölgy vagy pár?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony rendes fiú vagyok.

Sziasztok! Ha esetleg volna itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni irjon! Lehetőleg a közelben lévők!! Fotó legyen!
Sziasztok! Debrecenben vagy a környékén van olyan pár, aki szívesen ismerkedne egy független 40-es férfivel? Saját lakásom van, így a hely nem okoz gondot, de mobil vagyok, utazni is tudok. Képet nem kérek és nem küldök! Találkozzunk valahol személyesen, és meglátjuk meg van-e a szimpátia. Ha mégsem, elválunk és mindenki keresgél tovább...
Akár most, ma este is szívesen találkozom!
Akár most, ma este is szívesen találkozom!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Többesben kezdő sráckènt keresnèk párt aki bevezetne ebbe a fajta èlvezetbe. Ápolt,igènyes,diszkrèt srác vagyok
Sziasztok! Sportos, intelligens, nyitott, többesben tapasztalt srác hölggyel vagy párral ismerkedne izgalmas időtöltés céljából. Akár ma is, akár napközben is. Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban.
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek ma napközben.
Szombathely környékén keresek ma napközben.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!