Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék párt, akik fiatalt keresnek. Esetleg akik messzebbről járnak felém, hozzájuk is csatlakoznék valahol a szabadban.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére!
Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére!
Utazni tudok!
Sziasztok! hétfő délelőtt vendégül látnék valakit medencézéshez
Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyeket, és párokat közös élvezetekre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted!
Szombaton a reggeli órákban Budapesten, vagy környékén hölggyel/ párral ismerkednék. Utazni tudok.
Férjemnek keresek molett duci párt!
Szép Estét!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok ! Holnap napközben párként keresünk hölgyet, vagy fiatal srácot . Dunakeszi-Vác . Privátban keressetek ! Profik és kép nélküliek neeee..
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok! Pár keres pasit aki szeretne velünk talizni majd. Csak az írjon nekünk aki hétvégén délután szabad! Fotó kell! Írjatok légyszi!
Párhoz csatlakoznék, vagy nővel hancuroznék. Ha van kedvetek hozzám ,ismerkedjünk.
Ma estére fiú vagy pár? Siófok vagy ésszerű távon belül utazunk.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Pàrokhoz szívesen csatlakoznék most hétvégén! Fogadni tudok, de örömmel utazok is, ha úgy van!
Sziasztok szívesen csatlakoznék én Biatorbágy
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 01. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 14:33

Pasit harmadiknak. A környékünkről keresünk, szimpátia megléte esetén, cssk esti találkozóra, 40-50 közötti pasit
Viki András
Viki András
Sziasztok!
Engem érdekelne a dolog, úgyhogy ha nem késtem még le róla, akkor kérlek küldj üzenetet privátban egy email-címmel (az azért kell, mert már túl vagyok itt a mai napi levelezési limiten).
Este házhoz tudnék menni hozzátok, akár egy kötetlen ismerkedésre is, ott úgyis gyorsan eldől, hogy van-e tovább.
Figyelni fogok! (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 01. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 14:33
Engem érdekelne a dolog, úgyhogy ha nem késtem még le róla, akkor kérlek küldj üzenetet privátban egy email-címmel (az azért kell, mert már túl vagyok itt a mai napi levelezési limiten).
Este házhoz tudnék menni hozzátok, akár egy kötetlen ismerkedésre is, ott úgyis gyorsan eldől, hogy van-e tovább.
Figyelni fogok! (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 01. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasit harmadiknak. A környékünkről keresünk, szimpátia megléte esetén, cssk esti találkozóra, 40-50 közötti pasit
Viki András
Viki András
Nyiregyházán házibarát lennék hosszú távon
196cm sportos igényes szolis srac ferfi vagyok
Üzenet módosítása
196cm sportos igényes szolis srac ferfi vagyok
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Viki András
Viki András
Parokhoz csatlakozni barmi jöhet mindenki örömére vagy csak a hölgy örömére esetlek holgyel egyutt kényeztetnénk a pasijat mezönyárád kocsiban ma este fele