Senki jelenkező???
Helló sziasztok ma este valaki Győrbe vagy környékén keresek párt vagy szingli csaj
Ma estére fiú vagy pár? Siófok vagy ésszerű távon belül utazunk
Sziasztok. Holnap kora délutáni találkozásra keresek valóban szexre vágy párt Szigetszentmiklós környékén. Privát üzenetet írjatok.
Ma este nyitott párt fogadnék pesten!
Igényes nyitott pasi vagyok perverz vágyakkal!!
Igényes nyitott pasi vagyok perverz vágyakkal!!
Ma pár Bp?
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Július 9-én ápolt, borotvált, jóképű, diszkrét pasit keresünk, hármas játékokra. Arcképet fogunk kérni, privát üzenetet várunk.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hello párok csajok ma estére ápolt igényes potens roma férfit 20cm fasszal? Hely ok zuglóban de utazni is tudok
35 éves bp-i srác lányhoz,párhoz csatlakozna. smile

Sziasztok.Ma pár,közös nudizás,fürdőzés,szex.Swinger nudiban.Heves megye
Szép Napot! Budapest és környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok! Fiatal pasi jelentkezne harmadiknak egy párhoz! Utazni tudok, viszont hatalmas intimmel rendelkezem! Ennek tudatában írj
Sziasztok! Szabolcs megyében keresünk férfit, egy jó szopásra!
Sziasztok 17-18óra körül reptér mögött lesz kint valaki Ancsának? Lehet pasi vagy csajszi bi szex örömök.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék Budapesten, ha valóban szeretnétek találkozni, írjatok!

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
pécsi férfit keresek aki elcsábitaná a feleségemet