Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Mai napra (napközben kb 9-18hig) keresek párt vagy lányt
180/86kg. Kék szem barna haj, szép fogak. Szép mosoly, 22cm és jó vastag. Email: nagyt5292@gmail.com
Vagy írj privi üzit és megadom Viberem/skypem
180/86kg. Kék szem barna haj, szép fogak. Szép mosoly, 22cm és jó vastag. Email: nagyt5292@gmail.com
Vagy írj privi üzit és megadom Viberem/skypem
Ápolt normális férfiként párral ismerkednék.
42/185/85, rövid barna haj, zöld szem.
Fejér-Somogy-Tolna megye!
42/185/85, rövid barna haj, zöld szem.
Fejér-Somogy-Tolna megye!
Irtam
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 22:04

Sziasztok!
Hetero alapon érdeklődünk ápolt férfi beszálló iránt Debrecenben. Életkor tekintetében 35-55 között.
Kedves Urak, levélben várjuk az ajánlatokat.
Hetero alapon érdeklődünk ápolt férfi beszálló iránt Debrecenben. Életkor tekintetében 35-55 között.
Sziasztok!
Ha izgat benneteket, hogy egy hatvanas férfi fogdossa, tapogatja a feleségedet, és esetleg maszturbál is rá, szívesen ismerkedem.
Sziasztok. Hölgy, vagy pár aki ma esti kalandot keres? Elsősorban Budapest Pest megye, esetleg Komárom-Esztergom, Győr
Sziasztok!
Kellemes erotikus kapcsolatra keresek kedves diszkrét hölgyet vagy párt a hölgytag kényeztetése érdekében. Kellemes erotikus masszázst adni szerető férfi vagyok. Viszonzás nélkül is masszíroznék hölgyet, pár női tagját, akár párja jelenlétében is. Nézőként is részt vennék pár szeretkezésében. Utazni ésszerű távolságon belül tudok. Privátban várom a megkeresést. Telefonos kapcsolatfelvétel alap.
Kellemes erotikus kapcsolatra keresek kedves diszkrét hölgyet vagy párt a hölgytag kényeztetése érdekében. Kellemes erotikus masszázst adni szerető férfi vagyok. Viszonzás nélkül is masszíroznék hölgyet, pár női tagját, akár párja jelenlétében is. Nézőként is részt vennék pár szeretkezésében. Utazni ésszerű távolságon belül tudok. Privátban várom a megkeresést. Telefonos kapcsolatfelvétel alap.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Pár valamerre ma? Bire is nyitottan ismerkednék, kényeztetnék

pécsi férfit keresek aki elcsábitaná a feleségemet
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék Budapesten, ha valóban szeretnétek találkozni, írjatok!

Sziasztok 17-18óra körül reptér mögött lesz kint valaki Ancsának? Lehet pasi vagy csajszi bi szex örömök.
Sziasztok! Szabolcs megyében keresünk férfit, egy jó szopásra!
Sziasztok! Fiatal pasi jelentkezne harmadiknak egy párhoz! Utazni tudok, viszont hatalmas intimmel rendelkezem! Ennek tudatában írj
Szép Napot! Budapest és környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok.Ma pár,közös nudizás,fürdőzés,szex.Swinger nudiban.Heves megye

35 éves bp-i srác lányhoz,párhoz csatlakozna. smile