Ha Tiszafüredre jöttök a halas napokra hétvégén vár benneteket egy 50es szexmániás pasi helyem van
Sziasztok
Mi 41 és 39 éves igényes pár vagyunk.
Csal azok írjanak akik az írt időpontban ott lesznek.
Julius 30- augusztus 7 ig Zadar-zatonban nyaralunk. Feleségem részére keresünk egy igényes férfit, napközbeni numerára. Gyerekekkel leszünk így az este nem jó. Napközben flörtöt mindenképp szeretne.
Diszkréten félrevonulunk és kényeztetjük egymást. Élvezzük a nyarat.
Szeretek szopni, és ha nyalják a puncim
Remélem rád találunk
Mi 41 és 39 éves igényes pár vagyunk.
Csal azok írjanak akik az írt időpontban ott lesznek.
Julius 30- augusztus 7 ig Zadar-zatonban nyaralunk. Feleségem részére keresünk egy igényes férfit, napközbeni numerára. Gyerekekkel leszünk így az este nem jó. Napközben flörtöt mindenképp szeretne.
Diszkréten félrevonulunk és kényeztetjük egymást. Élvezzük a nyarat.
Szeretek szopni, és ha nyalják a puncim
Remélem rád találunk
Sziasztok! Július 6. és 7. estére Zamárdi környékén keresnénk a hirdetésünknek megfelelő és az abban foglalat vágyakat értő és kielégíteni képes 30-40 között sportos és stramm pasit kizárólag a hölgy tagunk élvezeteinek fokozására. Jelentkezésedet privátban várjuk!
Sziasztok.Szabolcs megyében csinos hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék.Napközben is ráérek.Igényes,potens férfi vagyok.
Párom kènyeztetèsère megbízható, normális fèrfit keresünk.
Helloka szombat delelötre keresunk lgbb 2 pasit kecskemetre kell menni egy gyönyöru hölgyhöz varjuk legbb2-pasi jelentkezeset kocsi ngyon fontos tobbit privatba
Vác és környékén keresünk igényes férfit hazibarátnak.
Hármas szex és cuckold szexhez.
Csak is olyan írjon aki tudja mit akar és meg is meri élni azt.
Előny ha van helyed.
28-50 es korosztályból szeretnék.
Hármas szex és cuckold szexhez.
Csak is olyan írjon aki tudja mit akar és meg is meri élni azt.
Előny ha van helyed.
28-50 es korosztályból szeretnék.
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Baja és környékén ma este kalandozni vágyó hölgy vagy pár? Minden izgalmasban benne vagyok, írjatok.
Igenyes teljesen szőrtelen Nyiregyhazi sportos szolis potens pasi Házibarát lenne.
Sziasztok!
Teljesen szőrtelen, fiatal, sportos, ápolt férfiként keresek szexpartnert, akár hosszú távrla is!
Intim méretem 17cm
Sok mindenre nyitott vagyok, imádom a szex minden formáját.
Dél Pest környékén szoktam mozogni, délelőtti órákban érek rá!
Teljesen szőrtelen, fiatal, sportos, ápolt férfiként keresek szexpartnert, akár hosszú távrla is!
Intim méretem 17cm
Sok mindenre nyitott vagyok, imádom a szex minden formáját.
Dél Pest környékén szoktam mozogni, délelőtti órákban érek rá!
Duplapuncira keresek párt

Sziasztok! Kiss farokkal keresnék párt , hölgyet!
Sziasztok! Budapesti, kulturált, egyedül élő férfi szívesen fogadna párt. Délután-este, hely van!
Jövőhét végén (júli 15-17) Siófokon leszek.
Szívesen csatlakoznék párokhoz.
Bármi érdekel
Szívesen csatlakoznék párokhoz.
Bármi érdekel

Sziasztok !
Széksfehérvári pár keres izmos , jóképű pasit . Aki szeretné megdugni a hölgyet miközben a pár férfi tagja végig nézi ....
Széksfehérvári pár keres izmos , jóképű pasit . Aki szeretné megdugni a hölgyet miközben a pár férfi tagja végig nézi ....

Nyéken van valaki? Pár perc és kint vagyok.
Nyéken van valaki? Pár perc és kint vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !