40es potens magas pasi ismerkedne
Képek egyéb infók adatlapomon! Sziasztok

Sajnos igazad van sok a kamus nem baj le irtad egyet értunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 10:02
Törölt felhasználó (4674673)

Ezt a sok szemét mocskos troll gecit amit idesodort a szél, ez a hely egy szemétdomb. Szaros kamus ezer forintos sim kártyás borsodi cigányok és társai, nem beszélve az agyatlan olvasni képtelen hülye majmokról, áhh komolyan mondom minden betűárt kár
Ha nem vagy troll, és elkerülnél pár hülyét tiltsd ezeket a barmokat. Esélytelen itt ismerkedni .
Akarmiislehet
Bukakke
Igényespotens
Julcsi69
Milf hunter
Openswingers
Pj1234
Vikafuto
anditomi81
anoche12
bukkake91
cukorfalat3
kékazég
laca111334
pussymoneyweed
párvagyunk_bp
wombat84
zotya123
Ha nem vagy troll, és elkerülnél pár hülyét tiltsd ezeket a barmokat. Esélytelen itt ismerkedni .
Akarmiislehet
Bukakke
Igényespotens
Julcsi69
Milf hunter
Openswingers
Pj1234
Vikafuto
anditomi81
anoche12
bukkake91
cukorfalat3
kékazég
laca111334
pussymoneyweed
párvagyunk_bp
wombat84
zotya123
Üdv! Debrecenben ismerkednék párokkal-lányokkal! Tiszánál saját nyaraló, akár egész hétvégés programok!
Ezt a sok szemét mocskos troll gecit amit idesodort a szél, ez a hely egy szemétdomb. Szaros kamus ezer forintos sim kártyás borsodi cigányok és társai, nem beszélve az agyatlan olvasni képtelen hülye majmokról, áhh komolyan mondom minden betűárt kár
Akarmiislehet
Bukakke
Igényespotens
Julcsi69
Milf hunter
Openswingers
Pj1234
Vikafuto
anditomi81
anoche12
bukkake91
cukorfalat3
kékazég
laca111334
pussymoneyweed
párvagyunk_bp
wombat84
zotya123
Akarmiislehet
Bukakke
Igényespotens
Julcsi69
Milf hunter
Openswingers
Pj1234
Vikafuto
anditomi81
anoche12
bukkake91
cukorfalat3
kékazég
laca111334
pussymoneyweed
párvagyunk_bp
wombat84
zotya123
Sziasztok! Alsóörsön nyaralok, és szívesen csatlakoznék párokhoz, illetve nőkhöz. Extra nagy intimem van (23/6cm).
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Sziasztok! Gyulán igényes, diszkrét pár ismerettségét keresem!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok, Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként. Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.
Ha érdekes lehetek valakik számára, akkor örömmel veszem a megkeresést, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.

Sziasztok ! Két barát keres a mai este folyamán párt vagy hölgyet aki szeretne egy kicsit lazítani ! Hely van ! Üzeneteket várok !
Remelem hamarosan találkozunk
Remelem hamarosan találkozunk

Én szívesen benne lennék.
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2022. 07. 06. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 16:17

Sziasztok
Fiatal, kigyurt, vastag farkú srácot keresek, párom kényeztetésére.
Szőrtelen legyel. És legyen képed.
Sziasztok
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Ma este kukkolnék párokat!
Aki szívesen fogadna, írjon. 26 éves fiatal fiú vagyok.
Aki szívesen fogadna, írjon. 26 éves fiatal fiú vagyok.

Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Helló!
Biszex párt keresek hármas játékokhoz... Délután-este, Budapest, kulturált, középkorú férfi, helyem van! Hétvégére kül- és beltéri programokhoz is! Nudi, meztelenkedés, erotika, mindenféle ...
Biszex párt keresek hármas játékokhoz... Délután-este, Budapest, kulturált, középkorú férfi, helyem van! Hétvégére kül- és beltéri programokhoz is! Nudi, meztelenkedés, erotika, mindenféle ...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok.
Hetvegen (07.08.-07.10.) Abadszalokon talalkoznank passziv ferfival,akit a holgy kedvere hasznalna.Biszex erdeklodes nem hatrany.Csak az adatlapunkon szereplo parameterek szerint keresunk.Az ertetlenseg,a diszlexia es a nyomulas nem kedvunkre valo....Normalis kommunikacio es beszedkeszseg alapfeltetel,minden mas elvaras az adatlapunkon olvashato.
Koszonjuk.
N/L
Hetvegen (07.08.-07.10.) Abadszalokon talalkoznank passziv ferfival,akit a holgy kedvere hasznalna.Biszex erdeklodes nem hatrany.Csak az adatlapunkon szereplo parameterek szerint keresunk.Az ertetlenseg,a diszlexia es a nyomulas nem kedvunkre valo....Normalis kommunikacio es beszedkeszseg alapfeltetel,minden mas elvaras az adatlapunkon olvashato.

Koszonjuk.
N/L
Na neeeeeee!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 05. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 14:06
Törölt felhasználó (1034672)

Párom kènyeztetèsère megbízható, normális fèrfit keresünk.