Sziasztok. 35 -45 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Cegléd környékéről. Csak hellyel rendelkező pasit keresünk. Részletek az adatlapunkon.
Ma estere keresunk pasit nagyobb intimmel a felesegem örömére!
Szombat estére (07.09) keresünk igényes, diszkrét, borotvált, normális és jóképű pasit 3.-nak otthonunkba. Arcképet és e-mail címet, telefonszámot fogunk kérni. Privát üzenetet írj! Várjuk!

Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma estére fiú vagy pár? Siófok vagy ésszerű távon belül utazunk.
Ma estére fiú vagy pár? Siófok vagy ésszerű távon belül utazunk.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok! A hétvége folyamán házaspár feleségét kényeztetném a férje előtt, vagy vele közösen ..
Sziasztok!Ma este Egerben pár aki ismerkedne a Bor napokon vagy a Irigy hónaljmirigy koncert előtt alatt közben smile ..
Sziasztok,
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm.
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm.
Sziasztok.Keresek egy helyes,kedves párt.Igényes,potens férfi vagyok sok szabadidővel.Szabolcs megye és környéke.
Sziasztok!
40-es házaspárt fogadnék Pécsett.
40-es házaspárt fogadnék Pécsett.
Sziasztok
Én szóbajöhetek? (Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szóbajöhetek? (Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén rendes vagy összeszokott párhoz csatlakoznék.
Sziasztok ma mèg kerestek ff mèg
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
196cm magas sportos igényes pasi keres NÖT , PÁRT ma napkozben.
Hely van
NYIREGYHÁZA
Hely van
NYIREGYHÁZA
Sziasztok!Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését csendes otthonomban Gödöllőn kellemes szexre.Várom üzeneted!
Pasit harmadiknak. Csak a környékünkröl keresünk 40-50 év közötti normál alkattal szimpi pasit. Csak este érünk rá és nem aznapra keresünk. Legyen normál fotód is vagy viberen tudj mutatni. Fogadd el a nem-et is nem lehet mindenki szimpatikus
Viki és András
Viki és András
Irtam