Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Ma estére keresünk pasit , csak extra jóképű pasit keresünk . Fogadni tudunk .
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok kedves pàrok, 34 éves igényes pasikènt szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 187cm magas vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. /Budapest - Zugló/
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Sziasztok
Keresünk fiatal férfit 3- hoz az én örömömre. Szegeden, Kecskeméten esetleg?
Keresünk fiatal férfit 3- hoz az én örömömre. Szegeden, Kecskeméten esetleg?
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Sziasztok! Tiszafüreden a halas napokon lesz ma kint hölgy vagy pár , aki találkozna ott velem ?
sziasztok olyan párral ismerkednék ahol a férjet izgatná ha megdugják a feleseget. hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra.
Szaisztok, nagy méretű pasi szivesen fogadna itthon párt, szeretem az idősebb korosztályt is
Sziasztok. Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Sziasztok ! Ma estére párommal keresünk fiatal ( max 30 , nem több , max 30 éves) srácot, hármas kalandhoz hetero alapon. Csak adatlappal, képpel !!!!!!!. Profik ne és Utazni tudj. Üzenetet küldjetek ..
Sziasztok
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
196cm magas sportos potens pasi igényes nőt , párt keres
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Ma napközben keres pár vagy különálló nő srácot?
28eves 180magas 85kg
Kék szem,barna haj
22cm és jó vastag
28eves 180magas 85kg
Kék szem,barna haj
22cm és jó vastag
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok kedves pàrok, 34 éves igényes pasikènt szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 187cm magas vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. /Budapest - Zugló/
Sziasztok !
Szombat délután szívesen csatlakoznák Budapesten heteró párhoz . Valóban nagy cerkám van ):
Szombat délután szívesen csatlakoznák Budapesten heteró párhoz . Valóban nagy cerkám van ):