Sziasztok. Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Szaisztok, nagy méretű pasi szivesen fogadna itthon párt, szeretem az idősebb korosztályt is
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra.
sziasztok olyan párral ismerkednék ahol a férjet izgatná ha megdugják a feleseget. hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Tiszafüreden a halas napokon lesz ma kint hölgy vagy pár , aki találkozna ott velem ?
Sziasztok!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok
Keresünk fiatal férfit 3- hoz az én örömömre. Szegeden, Kecskeméten esetleg?
Keresünk fiatal férfit 3- hoz az én örömömre. Szegeden, Kecskeméten esetleg?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Sziasztok kedves pàrok, 34 éves igényes pasikènt szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 187cm magas vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. /Budapest - Zugló/
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Ma estére keresünk pasit , csak extra jóképű pasit keresünk . Fogadni tudunk .
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok.Valaki megnézi ahogy kiverem neki most Győrben.Szép csupasz kemény FASZOM van.30 as szolis.kopasz jóképü.30 fiú vagyok...Buliból hazafelé.akár többen is!nyilvánossan bárhol
Sziasztok! A mai nap napközbenre vagy estére keresek párt aki örömmel venné egy magas sportos jóképű pasi közeledését! Többes szexben tapasztalt vagyok 20/5 intim mérettel! Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma!Bp.!
Párokhoz csatlakoznék minden jóra!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Pár bp?
Sziasztok Tatabånyai 45 éves potens férfiként ismerkednék párral ha valakinek felkeltetem az érdeklödését akkor várom vålaszát komlolyan is gondolom.