Sziasztok!
Ma este M3-as autópálya Hatvan-Budapest között valaki valamire?
Ma este M3-as autópálya Hatvan-Budapest között valaki valamire?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is Szeretek masszirozni is.
Sziasztok!Párt keresek ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok,Heves megye.
Pár pasit keres. Harmadiknak a feleség örömére. Ki akarja próbálni a 2 pasis felállást.
Nyugat M.o? komoly párok írjatok

Sziasztok, izgi párt, holgyet keresek, kitartó, többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon is vannak. Helyem is van, keressetek bizalommal.
Nyiregyhazi extrem potens igenyes 196cm magas pasi keres PÁRT
Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag férfit (férfiakat) keresünk ma estére a párom részére. (Szolnok- Békés- megyékből)
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy kényeztetésére.. Gyöngyös, Eger, Hatvan, Jászberény, Pásztó környékein .
Sziasztok! Ma vagy holnap este, fogadni tudó, vastag intimmel rendelkező férfit keresünk! Privát üzenetben keressetek. Köszönjuk.
Párt vagy lányt keresek! Helyem van!
Sziasztok. Holnap este szívesen találkoznék hölggyel, vagy párral!
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Üzenet módosítása
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok!
Szombati talira keresek kedves, közvetlen párt vagy hölgyet Budapest és környékén.
Szombati talira keresek kedves, közvetlen párt vagy hölgyet Budapest és környékén.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Csütörtök / péntek vagy szombat estére keresek párt vagy lányt
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
36-46 éves hetero pár keres hármas-cuckold szexre igényes férfit Fonyod,Balatonfenyves körzetében .
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
36-46 éves hetero pár keres hármas-cuckold szexre igényes férfit Fonyod,Balatonfenyves körzetében .
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
sziasztok! Párhoz csatlakoznék, ha megbeszéljük valóban ott leszek! Csak szex