Párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére
Sziasztok!
Bács-csongrád megyében keresek egy párt 3mas szexre.40-es igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Hosszabb távú baráti kapcsolatot keresnék. Esetleg holnap pár közös nudizára?
Bács-csongrád megyében keresek egy párt 3mas szexre.40-es igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Hosszabb távú baráti kapcsolatot keresnék. Esetleg holnap pár közös nudizára?
Húúúú biztos izgalmas lesz örülhet az a max 30 éves fiú akinek sikerül veletek lennie olyan szép testü hölgy tagot kényeztetni.
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2022. 07. 16. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 19:27

Holnapi nap a Duna-part Dunakeszi - Vác közötti részen leszünk. Várunk fiatal( max 30 èves) srácot ,hármas kalandra. Képpel , adatlappal ☺️. Privátban Üzenjetek
Holnapi nap a Duna-part Dunakeszi - Vác közötti részen leszünk. Várunk fiatal( max 30 èves) srácot ,hármas kalandra. Képpel , adatlappal ☺️. Privátban Üzenjetek
Párok ?Pest megye ?40 éves sportos jól tejelő kan keres
privi.

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok ma estére keresek Bpi hölgyet,pár,jó egész estés szexre.
Van-e itt olyan pasi aki megdugatná az asszonyt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
A MAI délutánra, estére keresünk szexpartnert, átlagnál magasabb, potens, óvszertől sem zavarba jövő férfi személyében, de hölgy, vagy pár jelentkezésének is örülnénk.
Arcképes fotót kérünk, ha szimpatikus vagy mi is adni fogunk.
A többit telefonon megbeszéljuk.
Siófokon tudunk fogadni, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
A MAI délutánra, estére keresünk szexpartnert, átlagnál magasabb, potens, óvszertől sem zavarba jövő férfi személyében, de hölgy, vagy pár jelentkezésének is örülnénk.
Arcképes fotót kérünk, ha szimpatikus vagy mi is adni fogunk.
A többit telefonon megbeszéljuk.
Siófokon tudunk fogadni, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék

Sajnos nem tudok írni nektek!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 07. 16. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit keresünk ma estére
Hétvégén Hévízen és környékén vagyunk
Szívesen ismerkednénk.......is
Szívesen ismerkednénk.......is
Sziasztok!Egész hétvégén várom a hölgyeket és párokat közös kényeztetésre csendes lakásomra Gödöllőn.Várom üzeneted!
hello szabad a hétvégém ha valami extrára különlegesre vágysz hölgy vagy pár (hetero alapon) jelentkezését várom
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 16. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 00:23
Törölt felhasználó (4660736)

Esetleg valaki még ébren?
Én is