Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Ma este pár a Tisza tónál autós kaland?
Pasit keresünk harmadiknak. Csak a környékünkröl, 40-50 év közötti arcszőr mentes . Szimpátia alapon döntünk
Viki és András
Viki és András
Pasit keresünk harmadiknak. Csak a környékünkröl, 40-50 év közötti arcszőr mentes . Szimpátia alapon döntünk
Vki és András
Vki és András
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok. Szeretnék találni egy kedves párt ,akik plusz férfi bevonását szeretnék "maguk közé"

Badacsonyban ismerkednék
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom és környéke
Sziasztok! Pénteken-szombaton szívesen vendégül látnék egy kedves párt/hölgyet. Amennyiben van kedvetek ismerkedni, kérlek keressetek privátban
Üdv: D

Pasit keresünk cuckoldra
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Csütörtökre vagy péntekre keresek párt vagy lányt.
28eves 180/85kg kék szem barna haj
Adatlapon minden adat
28eves 180/85kg kék szem barna haj
Adatlapon minden adat
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne…

Moto
Nyaral valaki Tiszakécskén, aki egy kis törődésre vágyik?
Sziasztok nagyon szivesen meg ismernèlek beneteket
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Kettővel kevesebb fölösleges hozzászólás.
(Ez egy válasz paradiso üzenetére (2022. 07. 20. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lenne, ha a topic címének megfelelőek írnának ide?
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 10:55

Ma Budapesten pár vagy szóló férfi? Hely ok, de szabadban is szívesen csinálom.