Orálmániás férfi párral ismerkedne, teljesen testközelből is...
Ma este lány/lányok/pár/párok esetleg?
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
Párok Badacsony környékén?
Pártokhoz csatlakoznék,a hölgy örömére
Cuckold,kukkolás,autós kaland…. Írj privát
20/6os intim,magas/sportos férfi.

Cuckold,kukkolás,autós kaland…. Írj privát

20/6os intim,magas/sportos férfi.
Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadnék hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzenetedT
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Holnap dèlelőtt Orosházán van helyem.Ismerkednèk fiatalabb korosztállyal!

Sziasztok! Ma este csatlakoznék belevaló, nyitott párhoz. Budai normális pasi vagyok, kis tapasztalattal többes terén. Péter................
Sziasztok! Egyedülálló, fiatal srácként párhoz csatlakoznék Szombathely-Sopron környékén a hölgy örömére, esetleg cuckoldra.
Sziasztok ma estére keresünk Dél-Pest környékén igényes 38-40 körüli pasit gabalyodásra a hölgy örömére tapasztalat és hely előny ( lehetőleg klímás szobád legyen )
Sziasztok.
Ma este szívesen találkoznak hölgyek vagy párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba!
Ma este szívesen találkoznak hölgyek vagy párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba!
Hármas szexre keresünk igényes férfit
Balatonboglár,Fonyód körzetében.
Most hétvégére.
Csak olyan írjon akinek helye is van.
Balatonboglár,Fonyód körzetében.
Most hétvégére.
Csak olyan írjon akinek helye is van.
Házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Ma hajnalban NagyFiú?

Budakalász?
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Ma este pár a Tisza tónál autós kaland?
Pasit keresünk harmadiknak. Csak a környékünkröl, 40-50 év közötti arcszőr mentes . Szimpátia alapon döntünk
Viki és András
Viki és András
Pasit keresünk harmadiknak. Csak a környékünkröl, 40-50 év közötti arcszőr mentes . Szimpátia alapon döntünk
Vki és András
Vki és András
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.