Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

fiatal srácal is?
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szívesen ismerkedünk
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Ma estére keresünk harmadiknak hetero pasit vácon.
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Szegeden szombat estére keresek swinger látogatáshoz NŐŐŐŐ-t vagy szimpatikus házaspárt a közelből.

Sziasztok,
Mai nap szívesen találkozom párral, párokkal, társasággal. Helyem is van a találkozáshoz.
Mai nap szívesen találkozom párral, párokkal, társasággal. Helyem is van a találkozáshoz.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! párt fogadnék ma este Szentgotthárdon
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék aki fiút keresne
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzatok
Zsámbéki vagyok (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 20. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 19:50
Zsámbéki vagyok (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 20. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasit keresünk harmadiknak. Csak a környékünkröl, 40-50 év közötti arcszőr mentes . Szimpátia alapon döntünk
Vki és András
Vki és András
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Sziasztok.
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Sziasztok.fiatal fiu ma estere?
Fonyódon párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère
illetve szóló hölgyet is kényeztetnék

Sziasztok kicsatlakozna hozzánk hely van utazni is tudun privatba uzi
Nagyméretű pasi Szombat napközben akinek helye is van?
Privát üziket várunk....
Privát üziket várunk....
Sziasztok. Hölgyekhez esetleg párokhoz beszállnék.
Diszkréció és ápoltság az elvárásom. Utazni tudok pest megyében! Képeim az adatlapomon! Ha bármire kiváncsi vagy írj bátran! 21/F
Diszkréció és ápoltság az elvárásom. Utazni tudok pest megyében! Képeim az adatlapomon! Ha bármire kiváncsi vagy írj bátran! 21/F