????????????????
(Ez egy válasz pasissrac84 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 11:30

Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Sziasztok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hali szèp napot mindenkinek, párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem akit érd privátba akit érd, kép gyüjtők ne köszönöm
Sziasztok!Párt keresek ma nudizáshoz nudis fürdőzéshez,szex,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi. Heves megye
Debrecen s környékén ismerkednék!
sziasztok, szép reggelt mindenkinek! Vasárnapig ajkán vagyok és szívesen ismerkednék, imádok nyalni és dugni is, képeim az adatlapomon!
07.25-én párt fogadnék a XIII. kerületben. 170/78 20/5 igényes potens pasi vagyok. Cuckold, Dogging DP . Privátban írjatok.

Jó nagy fasszal beszállnék ma párokhoz. Balatonakarattya környékén
Sziasztok! Ajka-Pápa környékén keresek párt hármas játékokra holnapra
Siófok környékén nő vagy pár?
Rodoszon van most pár vagy srác?
Sziasztok.Ma délutánra, estére keresek párt, hölgyet közös élvezetekre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Ismerkednék Fejér és a környező megyékben.
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Sziasztok!
Pár/hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Pár/hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Szimpátia alapon keresünk pasit , 40-50év közötti aki éjszaka is ráér. Nem azonnalra de nem is hetek mulva ha megva a szimpátia.
Sziasztok! Nem jön pár vagy Hölgy mostanában a reptéri kifutóhoz?
Csongrád megye-Dél-békés? Pár? Igényes, ápolt, diszkrét jó méretű elvált pasi vagyok.
Hali. Ma este pár vagy csak nő? 21f utazás nem gond.
Sziasztok! Hölgyekkel, lányokkal, párokkal ismerkednék szabadidőnk kellemes eltöltésére :P Debrecenben és környékén keresek, helyem sajnos nincs, ennek tudatában keress, társkeresőn van képem, de privátban részletesebben átbeszéljük a dolgokat