Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok!
Fiatal pasit (max 25) keresünk szombat estére. Hely megoldott Zala megyében! Kérjük csak a környékünkről keressetek!
Ne ide kommenteljetek, hanem privátban
Fiatal pasit (max 25) keresünk szombat estére. Hely megoldott Zala megyében! Kérjük csak a környékünkről keressetek!
Ne ide kommenteljetek, hanem privátban
Sziasztok
Békés -megyében keresünk idősebb pasit .
Sziasztok ! Ìrtam üzenetet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 21:25
Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Budapesten párhoz csatlakoznék, akár rendszeres találkozásokra, akár egy kicsit a férfi örömére is. Ötvenes, rendes férfi.
Kecskemét környékén udvarias 45ös pasi akicsatlakozna
Sziasztok!
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét

Sziasztok
Rakacai tó környékén keresnék egy hölgyet magamnak mára vagy holnap delelottre. Mindenfele megoldas érdekelhet, de csak hetero alapon.
Rakacai tó környékén keresnék egy hölgyet magamnak mára vagy holnap delelottre. Mindenfele megoldas érdekelhet, de csak hetero alapon.
belevalo holgy vagy par ma?

Bp, párhoz csatlakoznék, közös örömökre, minden megoldás érdekelhet

25 éves, nagyobb méretű, kitartó, ápolt, diszkrét féerfi vagyok!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
Holnap /07.31/ a reggeli órákban egy napindító hármas szeretkezésre pár Dunaújvárosban?
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép napot Ma Szombat (30) estére keresek Bp-i párt, elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg sw házibulit. Üdv L.
Sziasztok, szívesen fogadok ma este lakásomon kisebb bulira párokat, hölgyeket.
Sziasztok ! Ma dèlutánra / estére hármas felálláshoz keresünk fiatal ( max 30 ) adatlappal , képpel rendelkező srácot . Üzenetet küldj . Tudj utazni
50 éves férfiként keresek elsősorban a korosztályomból (de ez nem feltétel) olyan hetero párt akik szeretik a cuckold játékokat és nem csak a fantizájukban, hanem a valóságban is szeretnék megélni. Lokáció: Fejér, Komárom-Esztergom megye illetve Budapest és környéke, hogy a távolság ne jelentsen gondot.
189 cm magas vagyok,91 kg, barna haj barna szem.
Amennyiben ilyen pár vagytok, és adatlapom alapján elképzelhetőnek tartjátok az ismerkedést, akkor vegyük fel a kapcsolatot.
Üdv
189 cm magas vagyok,91 kg, barna haj barna szem.
Amennyiben ilyen pár vagytok, és adatlapom alapján elképzelhetőnek tartjátok az ismerkedést, akkor vegyük fel a kapcsolatot.
Üdv

Ma este 2 vastag farkú pasi a Balatonnál beszàllhatna este hozzánk Balatonfenyvesen