Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a nappali órákban , a hölgy örömére …
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék ma este párokkal!
Nyitott vagyok mindenre, meg szeretném élni a jelent.
Szívesen ismerkednék ma este párokkal!
Nyitott vagyok mindenre, meg szeretném élni a jelent.

Holnap, hétfőn párral ismerkednék, találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Ma estere keresunk harmadiknak pasit
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok! Budapesten és a környéken keresek ma este/éjjel kalandozni vágyó nőt vagy párt. 40-es, magas, potens, vastag és csupasz szerszámú, többest imádó férfi vagyok. Privátban elértek!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Fiatal pasiként nőt és párt keresek, hely van utazás megoldható!
Sziasztok! Holnap párommal, Dunakeszi- Vác között leszünk a Duna-parton . Fiatal ( még mindig max30-32 ) adatlappal és képpel rendelkező fiút -illetve hölgyet -keresünk hármas játékhoz . Csak komolyak , profik ne. Üzit küldjetek !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, 35 eves sportos, igenyes srac vagyok, nagy merettel. Ma estere lanyt vagy part keresnek Budapesten. Helyem van.
Sziasztok parhoz csatlakoznek Budapesten ma este.
Sziasztok! Ma este Békés megyében igényes pár partnere lennék.
Sziasztok!
Tatabányához közeli CSAK párokhoz csatlakoznék harmadinak, akár mindkét fél örömére.
Az sem probléma ha nálam idősebbek, a kor csak egy szám!
Vannak feltöltve képeim, videóim ha azok alapján elnyertem a tetszéseteket várom leveleteket!
Tatabányához közeli CSAK párokhoz csatlakoznék harmadinak, akár mindkét fél örömére.

Vannak feltöltve képeim, videóim ha azok alapján elnyertem a tetszéseteket várom leveleteket!

40 éves sportos kan párt keres Gödöllőn és környéken holnap napközben helyem van privi
sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednék ahol a ferjet is izgatná ha dugas közben nyalhatnék! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok ma este pârokat lányokat keresnek Bp vagy közelébe privit írjatok köszönöm
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit ma és holnap egésznap, egész éjjel. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.