Győr környékéről ismerkednénk kifejezetten nagy méretű pasival.(min 20cm). Világ végéről ne írjatok. Pest és hasonló kizárt. Egyedülálló pasit keresünk. Képcsere,viber,tali.
Hétfőn a balatonra nudizásra várok lányt párt
Párhoz csatlakoznék ma este Heves, Nógrád vagy Pest megyében!
Sportos alkatú pasi vagyok 20/5 mérettel, többes szexben jelentős tapasztalattal!
Utazni vagy fogadni is tudok!
Sportos alkatú pasi vagyok 20/5 mérettel, többes szexben jelentős tapasztalattal!
Utazni vagy fogadni is tudok!
Sziasztok.ma késö este ráérö pár nő autós szabadtéri kalandra?fejér
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok Budapesten párhoz csatlakoznék, de csak komolyak mert itt vannak akik maguk se tudják mit akarnak, menjek de címet nem írnak jó nem?
Azért tiltasz le mert azt írom, hogy ha nincs helyed az baj??
Sziasztok!
Szívesen beszállnék párokhoz harmadiknak Veszprém környékén.Ápolt 170/100 jól alkalmazkodó,diszkrét pasi vagyok
Szívesen beszállnék párokhoz harmadiknak Veszprém környékén.Ápolt 170/100 jól alkalmazkodó,diszkrét pasi vagyok
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Ha taliznál írj privátba.
Ma estére Szekszárdi átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Ha taliznál írj privátba.

Sziasztok!Magas,sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délutáni esti,nudizás,nudis termál fürdőzéshez.szex cuckold.Hangulatos kis hely Ha szereted nézni,hogy,szopatják dugják a párod előtted...Heves megye.Infó privátban.
Sziasztok!
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Ma estére esetleg jövőhéten valameik napra keresek hölgyet/párt 27 éves pest megyei pasi hely adott utazás megoldható
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. Saját lakásom van, de mobil is vagyok, így nem okoz gondot a tali.
Képeket nem kérek és nem küldök. Találkozzunk egy nyilvános helyen, kiderül megvan-e a szimpátia... ha igen, akkor tudjuk folytatni nálam!
Írjatok és találkozzunk, akár már ma.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. Saját lakásom van, de mobil is vagyok, így nem okoz gondot a tali.
Képeket nem kérek és nem küldök. Találkozzunk egy nyilvános helyen, kiderül megvan-e a szimpátia... ha igen, akkor tudjuk folytatni nálam!
Írjatok és találkozzunk, akár már ma.
Párok Badacsony környékén?
Ma estére pár fejérből?
Sziasztok! Kiss farokkal beszálnék !
Kecskeméten pár?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes