Dél -Dunántulon párokkal ismerlednék
Sziasztok! Fiatal fiúként csatlakoznék párhoz Szombathely illetve Sopron környékén
Sziasztok!
A holnapi napon szívesen látogatnék meg magányos hölgyet, vagy párt (hetero alapon). 40 éves, ápolt, inteligens budapesti pasi vagyok. Többesben van tapasztalatom. Türelmes vagyok és érzéki a szexben. Ha szeretnéd vagy szeretnéte kicsit feldobni a holnapi napotok akkor írjatok üzenetet. Viberen meg tudjuk beszélni a részleteket.
Szép napot!
A holnapi napon szívesen látogatnék meg magányos hölgyet, vagy párt (hetero alapon). 40 éves, ápolt, inteligens budapesti pasi vagyok. Többesben van tapasztalatom. Türelmes vagyok és érzéki a szexben. Ha szeretnéd vagy szeretnéte kicsit feldobni a holnapi napotok akkor írjatok üzenetet. Viberen meg tudjuk beszélni a részleteket.
Szép napot!
Sziasztok!
Ma este Budapesten es környezetében bárhol szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon! Maximálisan igényes, diplomás, szexuálisan nagyon aktív férfi vagyok! Ha szimpinek találtok társkeresőben, írjatok nyugodtan üzenetet !
(Homoszexuális férfiak ne írjanak!!! Nem értem, hogy mi értelme próbálkozni ha valaki leírja, hogy hetero!???)
Ma este Budapesten es környezetében bárhol szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon! Maximálisan igényes, diplomás, szexuálisan nagyon aktív férfi vagyok! Ha szimpinek találtok társkeresőben, írjatok nyugodtan üzenetet !

(Homoszexuális férfiak ne írjanak!!! Nem értem, hogy mi értelme próbálkozni ha valaki leírja, hogy hetero!???)
Sziasztok! Szívesen fogadnék párt vagy lányt a héten esténként, masszázs rendelhető!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Fejérböl pár nö autós szabadtéri kalandra?
ma ismét lehet a hajómon kellemesen nudizni, fürdeni, esetleg gabajodni
Sziasztok.Ma pár közös nudizás,fürdőzés,szex?
nagy farokkal párt keresek,duci ,telt hölgytaggal,lehet 50es pár házibarátja lennék anyagiaktól mentesen. BP +100km
Sziasztok.
Győr környékén ismerkednék párokkal. Igényes sportos megbízható pasi vagyok.
Győr környékén ismerkednék párokkal. Igényes sportos megbízható pasi vagyok.

Pasit keresünk még mindig 3.nak . Lehetőleg sportos , átlagnál nagyobb mérettel . Csak jóképű pasit keresünk !!!!
Képet és pár sor bemutatkozást kérnénk a 25messi25@gmail.com ra .
Képet és pár sor bemutatkozást kérnénk a 25messi25@gmail.com ra .
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Pont ilyenkor nem vagyok Siófokon
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Érzéki páros aki nagyon jó, közeli barátot keres közös , túlfűtött, egész éjszakás/napos programokhoz ?!?

Párom kènyeztetèsère megbízható, férfit keresünk.
Sziasztok! Csütörtökön délutánra keresünk izgalmas, szabadtéri programot, lehetőleg Gyöngyös környékén!
Lehet Mátra, Pipis, esetleg elmegyünk a reptérig, max Nyékig! Hetero pár vagyunk!
Lehet Mátra, Pipis, esetleg elmegyünk a reptérig, max Nyékig! Hetero pár vagyunk!
Sziasztok . Pénteken délután terveztem menni Balatonberénybe . Nagyon szívesen venném egy kedves pár társaságát . 40 es pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma vagy holnap hetero férfi Siófokon?
Ma vagy holnap hetero férfi Siófokon?
Sziasztok!
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Ma vagy holnap pasi Siófokon?