Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok szivesen találkoznák
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 06:40
Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Nagyméretű pasit keresünk feleség közös kényeztetésére. Nagyméret kb 20 cm...Győr környékéről..
Nagyméretű pasit keresünk feleség közös kényeztetésére. Nagyméret kb 20 cm...Győr környékéről..
Sziasztok, ma este szívesen csatlakoznék egy kedves Párhoz, Győr közelében.
Köszi
Köszi
Sziasztok szivesen találkoznák hosszutávon ha lehet irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 10:44
Törölt felhasználó (4677618)

Sziasztok!
Találkozni hajlandó, igényes, intelligens, nagyobb méretű 32 éves férfi vagyok.Ma este csatlakoznék szimpi párokhoz!
Találkozni hajlandó, igényes, intelligens, nagyobb méretű 32 éves férfi vagyok.Ma este csatlakoznék szimpi párokhoz!
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA ma estére 20h-24h ig ráérünk
Mondjuk nem is értem itt azokat, akik helymeghatározás nélkül keresnek a nagyvilágban.
Vas megyei 51/47 éves, igényes pár keres hetero férfi beszállót. Nem napközbeni légyottra, csak akkora esti órák illetve hétvége lehet jó. Az életkori megkötés 38 felett és 50 alatti, normál vagy sportos alkat. Ésszerű távolságból! Ez azt jelenti hogy 100 km belül… Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Keszthely, Balatonfüred… Elsőre ennyi! Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
36 éves férfiként szívesen csatlakoznék egy kulturált párhoz, a hölgy örömére.
Ma pár,nudizás,fürdőzés,szex cuckold.Heves megye?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Lányok, hölgyek és elhanyagolt feleségek ha szeretitek a Legot akkor gyertek ismerkedjünk és álljunk össze, mint 2 kicsi lego!
Sziasztok! Küldtem mailt.

Igazad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 00:05
Törölt felhasználó (3112072)

E-mail?
Kb netes rendeléseken mivül soha nem mailezek!
Másrészt nem gondolom,hogy 2db full retusált kép miatt én bárkivel is e-mailezgetésekbe kezdenék!!
Mi az amit itt nem lehet lebeszélni?
Vagy skype,viber.
Mail?Azt hittem 2022 van.
Ez a sok szöveg csak arra utal nálad,hogy képgyűjtögető vagy!!
Mindezt én tét nélkül mondom 200 km-re tőled.
Másrészt nem gondolom,hogy 2db full retusált kép miatt én bárkivel is e-mailezgetésekbe kezdenék!!
Vagy skype,viber.
E-mail?
Vagy skype,viber.
Vagy skype,viber.
Hogy megdugják a csajodat minek a kvantum fizika?
Én mennék de mindig csak igergetsz
(Ez egy válasz partkett üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hármas szexben már nem kezdő magas sportos pasi ismerkedne
Képeim adatlapomon.