Esetleg Zamárdi & Siófok is jó lehet, de búvóhely Lellén lenne!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén. Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén. Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Makó és környéke? Szívesen csatlakozom párokhoz...Dél-Békés?
Ma este még Balatonlelle?Adatlapomon van minden infó.....
Most valaki budapest belvaros kozos maszti? A paros ferfi tagja csak.
Békés megyébe egy vastag farkú beszállót keresünk cuckoldra!
Kimondottan nagy cicis hölgyet, esetleg vékony testalkatú hölgyet keresek minden földi jóra!
Keddre keresek egy kis kalandot Nyiregyen
Helyem nincs, de elfogadok bármilyen megoldást,

Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok ! Budapesten heteró párt keresek hosszú távra !
Sziasztok mára vagy holnapra (is ) keresem párt 27 vagyok pest megyéből utazás és fogadás is megoldott.
Hali Ha szeretnetek egy mindenre nyitott beszallot ma irjatok, fulladasig imadok nyalni, dugni kitartoan orakig, minden tabu nelkul! Ma irjatok ha Bn jol jonnek!
)

Sziasztok!
Bács-csongrád megyéből keresek párt 3masra. 40-es férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Hosszabb távú baráti szex kapcsolatót keresnék. Utazni tudok.
Bács-csongrád megyéből keresek párt 3masra. 40-es férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Hosszabb távú baráti szex kapcsolatót keresnék. Utazni tudok.
Én a börömön akarom érezni egy pár erintèsèt. Akarom nagyon.
Gyerekek. Hát nem létezik ez a kibaszott, szájba vert helyzet. Nincs ilyen. 20 éve tolom éjszaka. Lányok, hölgyek, párok, ufók, rendőrök..... bárkit ha úgy van. Imádok nyalni, szerte szét kefélni is szeretek. Egyszerűen, megvagytok hallva. Adatlap.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Párhoz/swingerhez csatlakoznék Budapesten vagy környékén. 21/6 mérettel
Üdv P

Sziasztok.Tomi v.ok.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom, Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom, Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!