Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Budapesten most unatkozó pár, vagy hölgy esetleg?
Badacsony környékén?
Szia. Sopron mennyire messze van tőletek mert ott fogadni is tudlak benneteket, de utazni is tudok nem probléma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 19:07
Törölt felhasználó (4655826)

Győr környékéről keresünk egyedülálló pasit,feleség közös kényeztetéséhez.
Arcos képet kérni fogunk...
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Több 100 kilómétertől ne írj..
Győr környékéről keresünk egyedülálló pasit,feleség közös kényeztetéséhez.
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Budapesten vagy környékén. 21/6 mérettel

Nagyon igényes, kulturált, értelmes, jófej, vékony, uni-biszexuális 30 körüli srácot keresünk tabuk nélküli szexre mindkettőnk örömére.
Mi 45/38-as nagyon fiatalos, nyitott gondolkodású (férfi/nő) pár vagyunk.
Budapest, de ésszerű távolságba tudunk utazni is.
Mi 45/38-as nagyon fiatalos, nyitott gondolkodású (férfi/nő) pár vagyunk.
Budapest, de ésszerű távolságba tudunk utazni is.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok párt keresek 19cm. "Jöttem. Dugtam. Elmentem."
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok 27 éves pasi párt fogadna
Sziasztok jön valaki Rodoszra most vagy szeptemberben?
Sziasztok keresünk olyan 3madig félt akár tartósan is utazni tudunk de fogadni is
Szia!
35 , sportos, diplomás férfi. Tudnod kell hogy házas vagyok. Hosszú tavon ismerkednék
hasonló helyzetben lévő kizárólag heteroszexuális párral, lánnyal.Többit megbeszéljük szimpatia esetén
Anyagi problémakkal nem küzdök. Ha látsz benne fantáziát, jelezz vissza

Esetleg Zamárdi & Siófok is jó lehet, de búvóhely Lellén lenne!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén. Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén. Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Makó és környéke? Szívesen csatlakozom párokhoz...Dél-Békés?
Ma este még Balatonlelle?Adatlapomon van minden infó.....