Sziasztok! Mai estére keresünk, ismerkednénk fiúval v fiúkkal. Helyünk van hol találkozzunk, írj privátban és megbeszéljük a részleteket.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Lehet kosarat kapott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 18:20
Törölt felhasználó (4652339)

Kis figyelmet.
Rohadjon meg az oxxes kamus faxxopo az oldalon
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Bisexaniko a legnagyobb buzika
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
S az itteni fiuk 80%a is 1 megkereseo csajozasra. S kozbe rohadt beszari buzeransok
Kb ennyi.
Olvasd te is. Te faxxopo aki mukodteti az oldalt
S nem valogattatod ki a tetveket.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
S az itteni fiuk 80%a is 1 megkereseo csajozasra. S kozbe rohadt beszari buzeransok
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok!
Péntek este hölgy örömére párokhoz csatlakoznék.
Péntek este hölgy örömére párokhoz csatlakoznék.
sziasztok most 7végéb ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket izgatna ha dugas közben oralosan kényeztethetném mindkettojuket?
Sziasztok!
Dunaújváros és környékén holnap napközben valaki?
Dunaújváros és környékén holnap napközben valaki?
Sziasztok !
Ma valaki Keszthelyen random tali?
Helyem van!
Ma valaki Keszthelyen random tali?
Helyem van!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ma este csatlakoznék Budapesten párokhoz.. 35 éves jóképű pasi. Természetesen találkozás előtt vállalom az arcom.
Rólam: Kép
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót. Fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretekkel rendelkezem. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!
Barátságos, közvetlen, tanult önismerettel rendelkező férfi vagyok. Nem dohányzom, az óvszer nem probléma, és kevés tabut ismerek szexuálisan.
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót. Fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretekkel rendelkezem. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!

Mai nap kora dun ig várok hölgyet v párt akinek helyet tudok biztosítani 14 kerben. Szeretek. Masszirozni is. Igenyes vastag mérettel rendelkezem.
Csütörtök estére keresünk Székesfehérvárhoz közel, normális, beszélgetni is képes és hajlandó, átlagos vagy sportos testalkatú srácot maximum 40 éves korig párhoz harmadiknak. A kamusok legyenek szívesek kíméljenek.
Sziasztok, budapesten ma délután vagy este hölgy vagy pár ráérne? Nagymérettel, 26 éves sportos, erotikus masszázzsal is rendelkező srác vagyok, ha igen írj üzenetet!
Ha van itt XI. Kerületi vagy közeli nagyfarku bi pasi,várjuk jelentkezését!
Vagy itt, vagy email: methodmmeenn@gmail.com
Vagy itt, vagy email: methodmmeenn@gmail.com
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Ajha az értelem kibukott. Kicsi igazság van, csak most ő is lesett a büdös bunkó szintre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 18:20
Törölt felhasználó (4652339)

Kis figyelmet.
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
#35753 tegnap 19:07 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Drgabor88Drgabor88 Sziasztok! 34 éves vagyok igényes, borotvált, fiatal pasi. Sopronban lakom, és magányos estéim bearanyozására keresek, hölgyeket, párokat. Hatalmas étvágyam van, a fantáziám is elég mocskos, ma estére is keresek partnereket akik ellazulhatnak nálam, illetve kölcsönösen lazìtunk. Sajnos kicsi reménnyel ìrok mert sok a kamu ember a csoportban, de én garantáltan nem vagyok az, én privátban viberen illetve whatsappon arcképes fotókat is tudok küldeni amit aktuálisan készítek el. Csalódás kizárva nálam!
XXI.keruletbe varok lanyokat parokat minden jora...
Héten kezdődő Alsóörsi fesztiválon leszünk, Pasi, pasik esetleg csatl...hozzánk a hölgy örömére...mikor, hogy és hol, ez még képlékeny....Irj..priv...és beszélünk..