Hi, would you like to try a black guy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 26. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 07:17
Törölt felhasználó (4658958)

Csinos 22/150/40 parommal keresunk Nagyfarku pasit HÁZIBARÁTNAK hosszútávra Nyiregyhaza
Hello, will you be interested in a 30 year old black dude?
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 21:15

Sziasztok! Holnapi hármas (vagy többes randihoz , fiatal , max 32 éves srácot keresünk Dunakeszi- Vác vonalon. Privit küldjetek
Sziasztok,
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Pest megyei asszonyok lányok párok ?ha van ilyen jelentkezz egy 40 éves sportos kan keres ,igényes jól tejelő nem gyorstüzelő rengeteg vitaminnal keresek !privi
Mosonmagyaróvár s környékén párt keresek házibaràt lennék diszkréten hosszú távon.

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hello.pasit keresunk ma estere
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok cuckoldra nyitot tpárt keresnek ahol a ferjet izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudiok!!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma estére pasit keresünk 3.nak .Csak extra sármos pasi jöhet szóba ! 25messi25@gmail.com ra kérünk képeket .
Sziasztok Laci vagyok szívesen benne lennék most is akár utazni tudok
(Ez egy válasz luxfunk75 üzenetére (2022. 08. 27. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 08:59

Hétvégén ráérő, masszírozást kedvelő,175-cm feletti jó fej srácot keresünk harmadiknak. Bp, Pest megyéből. Helyünk van. Egy szavas levéllel pl szia vagy kapcsolatra jelöléssel nem tudunk mit kezdeni...
Sziasztok!Párt keresek ma közös nudizáshoz,nudis fürdőzés,szex,cuckold.heves Megye Tisza tó mellett.Kis csendes fürdő.
Hétvégén ráérő, masszírozást kedvelő,175-cm feletti jó fej srácot keresünk harmadiknak. Bp, Pest megyéből. Helyünk van. Egy szavas levéllel pl szia vagy kapcsolatra jelöléssel nem tudunk mit kezdeni...
Sziasztok! Ma, vagy holnap keresek párt az alföld középső részén! az utazást megoldom! A részleteket privát üzenetben
Az esti órákban (18tól) Szigetszentmiklós-Érd-Törökbálint-Zsámbék-Esztergom útvonalon közlekedem majd. Ha esetleg lenne unatkozó hölgy vagy pár aki/akik egy 35éves férfi társaságára vágynának, kérem jelezzék ezt üzenetben. Cuckold, hármas, dogging, autóban, lakásban ( nálad/nálatok ), minden érdekel.

Sziasztok.Ma este várok hölgyeket, párokat közös élvezkedésre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!

Sziasztok! Jó méretű , hellyel rendelkező pasit keresünk max 45 éves Szentendre és környékén.
Rendszeres látogatás lenne a cél.
Nem gond ha van egy hasonló barátod is..
Rendszeres látogatás lenne a cél.
Nem gond ha van egy hasonló barátod is..