Sziasztok.
Dupla puncis szexhez keresnék, erre érdeklődést mutató párt!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Dupla puncis szexhez keresnék, erre érdeklődést mutató párt!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Parhoz csatlakoznek kor alkat nem számít
sziasztok nyitott párok vannak-e itt ahol a férjet izgatna ha megdugjak a nejet? Hely kellene utazni tudok!
fiatal fiú vagyok, férfi/nő örömére igény szerint beszállnék, bevállalós vagyok

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Budán kalandoznék,akár mostis ,elhanyagolt hölgyek,asszonyok pókhálózást szívesen vállalok!
Helyem van,irjatok bátran!
Budán kalandoznék,akár mostis ,elhanyagolt hölgyek,asszonyok pókhálózást szívesen vállalok!

Helyem van,irjatok bátran!
Sziasztok! Párt , lányt keresek minden jóra!

Sziasztok kedves párok!
Dani vagyok 27 éves fiatalos normál önmagára igényes, és ápolt srác!
Kevés eséllyel de párt keresek, 20-45 éves korig ápoltság diszkréció elvàrt!
Kérlek üzenetbe keressetek!
Dani vagyok 27 éves fiatalos normál önmagára igényes, és ápolt srác!
Kevés eséllyel de párt keresek, 20-45 éves korig ápoltság diszkréció elvàrt!
Kérlek üzenetbe keressetek!
Sziasztok. Bp pasikent a héten párhoz csatlakoznék. Helyem is van és olajos masszázs is. Nagy szeretettel látok bárkiket.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Budapesti és környékbeli párokkal szeretném megélni a saját és a Ti fantáziátokat. Fiatal 25 éves nyitott srác vagyok, enyhe bi beállítottsággal. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok bátran.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!Győr-Komárom környéki hölgy,pár alkalmi szexre?
Kecskemét .vagy környékén keresek hölgyet vagy párokat napközbeni szexre,úgy látom itt is mindenki biszexet is akar,ha csak ilyen igények vannak akkor kénytelen leszek bevállalni én is a biszexet,csak legyen már valami .50-es pasiként.
Nagyfarku sok spermaval rendelkezo pasit keresunk házibarátnak. 22/150/40 csinos holgytagunk reszere
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
Sziasztok. Debreceni igényes párhoz beszállnék, akár csak nézőnek. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék szexéhes Nővel vagy párral. Nem kiéhezett vagyok, hanem imádom az érzelemmentes, gyors szexet igényes partnerekkel, ez az, ami most nagyon izgat.
Privátban elértek!

Sziasztok. Kedves párok,hölgy taghoz örömmel csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm. Szép napot. Sziasztok.