Sziasztok!
Hölgyet keresünk 3as játékhoz
33 / 57 férfiak
BP-Szolnok
Hölgyet keresünk 3as játékhoz

BP-Szolnok
Szép napot. Pénteken hölgy vagy párt keresek . Bp pasi vagyok ,akár nálam de utazni is tudok .
Sziasztok.Párt,hölgyet keresek Pápa, Ajka, Veszprém környékén.Utazni tudok.
Sziasztok! Ma estere keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere!
Sziasztok! Fiatal nyitott 24 éves srác ismerkedne párokkal

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Heteró párral ismerkednék!
Párok hölgyeit nyalnám dugas közben,végén!
Szasztok!Hellyel rendelkező párt keresnék péntek estére Bp.-és kb 100km körzetében.Nagy előny ha hosszú távra kerestek harmadik beszállót!viber van!
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nőt párt keresek kor alkat nem számít nagy mackó vagyok
Holnap, azaz kedden, pár egy fergeteges szexkalandra? Budapest és környékén mobilis vagyok. Magas, sportos, intelligens negyvenes
Orosházán keresek hölgyet vagy párt! Beszèlgessünk aztán hátha kialakul valami smile Nem vagyok semmi jónak az elrontója

Sziasztok szèp napot mindenkinek párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre Budapest ès környéke akik szeretik a vastagab intimet privátba akit érd hely az van
Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Sziasztok 39eves Sportos kigyúrt pasi vagyok kis bi hajlammal párok dp és dpp masszázst kedvelő pártokhoz csatlakoznek ..
Sziasztok. Ma délelőtt kellemes időtöltés valakinél Budapesten. Kedves hölgy, pár? Írj priv.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadok hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!