Helló! Írjál ránk légy szí
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 08. csütörtök 08:11
Törölt felhasználó (4665431)

Sziasztok! Kezdő masszőr vagyok! Tapasztalat szerzés céljából hölgyeket, párokat masziroznèk! Budapest
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek Békés megyében.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Péntek este feleséget masszíroznék , kényeztetnék a férje előtt …
Sziasztok ma estére keresünk a lány örömére fiút
Sziasztok!
Esetleg holnap délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, hármas szex..
Esetleg holnap délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, hármas szex..
Sziasztok. Szombat este párhoz csatlakoznék!
Sziasztok.Győr Sopron megyében ismerkednék párral Diszkréció adott!
Jövő héten Budapesten és Győrben tartózkodom párhoz csatlakoznek esetleg bi alapon az időpontok rugalmasak így megbeszélés kérdése mindenre nyitott vagyok várom a leveleket (szóló ferfikent)
Van itt maször aki el is jöne ?
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párral ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező Pápa környéki férfit keresnénk, aki fogadna minket
Hellyel rendelkező Pápa környéki férfit keresnénk, aki fogadna minket
Sziasztok!Hellyel rendelkező párt kerenék hosszú távra,Budapest és kb:100km körzetében.Ápoltság,higiénia fontos számomra.Nem modell alkatú párt keresek hisz én sem vagyok tökéletes!Merjetek telefonszámot cserélni mert Viberen egyszerübb beszélgetni.További szép napot mindenkinek,és sikeres keresést
Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.