Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok 30-as pár vagyunk hetero alapon keresünk harmadiknak hellyel rendelkező idősebb nagyobb intimmel fiút aki megmaszirozná a hölgy tagot Vas Zala környéke
Sziasztok 30-as pár vagyunk hetero alapon keresünk harmadiknak hellyel rendelkező idősebb nagyobb intimmel fiút aki megmaszirozná a hölgy tagot Vas Zala környéke
Szeretném elvinni a feleségem ma egy kulturált pubba ahol leszólíthatná valaki. Normális, nagy méretű férfit keresünk, többi az adatlapunkon
Sziasztok igényes 40 -es pasi vagyok ma estére keresek lány vagy párt(akár kipróbálnám a Bit de csak párral)Fejér megyébe válaszokat várom a duo1@freemail.hu-ra.Képet emailba küldök
Sziasztok! Debrecenben és környékén ismerkednék párokkal. Egyedül élő, negyvenes férfi vagyok. Képeket nem kérek senkitől és nem is küldök! A személyes tali híve vagyok. Valahol összefutunk és ha meg van a szimpátia, akkor folytathatjuk az ismerkedést.
Békécsaba Gyula környékén sexpatnert keresek!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok
Sziasztok Győr és környékén ismerkednék párral egész este ráérek!
Sziasztok ma este a Hotel Lunában leszünk a 11 kerben ha valaki csatlakozna 2 fiu 1 lány felállásunkhoz. Párok,lányok,fiuk!
Én pont csipem a Tankcsapdát. Úgyhogy B+
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 22:05

Törölt felhasználó (4678530)

Mi éppen az M3 kivezető Meki parkolóba kajcsizunk, és üvölt a Tankcsapda. Nyilván nem ilyen bulira gondoltatok.

Sziasztok mi most 2 uni bisex fiúk vagyunk sexpartereket keresünk mostani talira utazni tudunk bp
Sziasztok ! Kint leszünk 15 perc múlva ( nem reptér , Pest megye ) . Megszokott hely. Adatlapunkon megadott eseményekhez keresnénk megfelelő személyt .
Asszonyok lányok párok ?40 es sportos igényes jól tejelő kan keres privi!
Kitartás,még nincs vége a napnak!
(Ez egy válasz Aftererik üzenetére (2022. 09. 09. péntek 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az biztos,engem válaszra se méltattak...
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2022. 09. 09. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigykedem a kiválasztott szerencsésre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 23:09

Törölt felhasználó (4660736)

Sziasztok még mindig keresünk!

Sziasztok Laci vagyok szívesen benne lennék ma?!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 23:09