Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
szia,
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Holnap délután tud valaki minket fogadni a párommal együtt?Kaposváron???
Sziasztok! Kedd délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Sziasztok! Talán az utolsó jó idő idèn hétvégén ! A holnapi nap Fiatal ( max 30 , képpel, el is mer jönni , nem profi ) srácot ( vagy hölgyet, esetleg kezdő párt ) keresünk hármas kalandhoz Dunakeszi-Vác között . A hölgy imàdja az anált ! Privit légyszi
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatna a ket farok egy punciban dolog! Hely kellene utazni tudok!
Igen!
Sziasztok Laci vagyok szívesen találkoznék sexelnék veletek most is akár
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 09. 10. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mára keresek párt fogadni/utazni tudok . Adataim a lapomon
Ma estére nem szokványos kalandra keresünk....csak ma ráérőt!
McDonald's "Tourist a legjobb szolgáltatást nyújtja"
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 22:05

Törölt felhasználó (4678530)

Mi éppen az M3 kivezető Meki parkolóba kajcsizunk, és üvölt a Tankcsapda. Nyilván nem ilyen bulira gondoltatok.

Sziasztok!
41 éves 174 76 normál alkatú kedves hetero férfi vagyok.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
41 éves 174 76 normál alkatú kedves hetero férfi vagyok.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Szép napot! ma estére keresek, Szekszárdon, heteró alapon hölgyet/párt, aki szívesen venné jelenlétem, csatlakozásom!
Feri
Feri
Sziasztok holnap reggeltől Gödöllőn fogadok párokat hetero alapon ha úgy gondoljatok buli után gyerekek hozzám és érezzétek jól magunkat nagy potenciával és sok spermával várlak igényes lakásomon .privi
Idősebb párhoz csatlakoznék, nagy méretű pasi vagygyok, autom van mobilis vagyok, de fogadni is tudok.

Sziasztok 30-as pár vagyunk hetero alapon keresünk harmadiknak hellyel rendelkező idősebb nagyobb intimmel fiút aki megmaszirozná a hölgy tagot Vas Zala környéke
Kunszentmiklóson ma este retro diszkó!
Szívesen találkoznak ott hölgyek, vagy hármasra vágyó párral! Normális helyem lenne Szalkszentmártonba, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Szívesen találkoznak ott hölgyek, vagy hármasra vágyó párral! Normális helyem lenne Szalkszentmártonba, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.