Nem akarsz te senkit fogadni,főképpen nem pàrt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 16:40
Törölt felhasználó (88953)

Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Szia!Párosunk női tagjának örömére keressünk szimpatikus partnert , 50-es korosztályból.
Nem masszőr vagyok, hogy maszírozgassam a párod... Utána meg leléptek mint aki jól végezte dolgát.Keressetek masszőrt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 16:40
Törölt felhasználó (88953)

Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Pár fogadnék egyedül! (Férfi) Budapesten! Kedd-Szerda-Csütörtökön! Privátba keresetek!
Nőt, párt keresek szerdán balatonra
Hello. Benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 13:02

Törölt felhasználó (4682496)

Sziasztok!
40es veresegyhazi pár vagyunk ahol a hölgy fantáziaianak megélhetése és persze az enyémek keresünk FFI . Pl dp dpp egy puncusba egyszerrre ketten esetleg privát elcsabitas lakáson belül ahol a hölgyet privátba is lehet kényezteti és enis beszalnek ha úgy van .. enyhe bi nem hátrány igényesség és kölcsönös bizalom tisztelet elvar
40es veresegyhazi pár vagyunk ahol a hölgy fantáziaianak megélhetése és persze az enyémek keresünk FFI . Pl dp dpp egy puncusba egyszerrre ketten esetleg privát elcsabitas lakáson belül ahol a hölgyet privátba is lehet kényezteti és enis beszalnek ha úgy van .. enyhe bi nem hátrány igényesség és kölcsönös bizalom tisztelet elvar
Sportos fiatal mindenre kapható fiatal hetero srác keres bi párt hétfő délutánra
Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam!
hétfőn késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Párt keresek. Lehetőleg Kecskemét környékén. Biszex dolgokban is benne vagyok, de nem elvárás.
Sziasztok! Szerda estére keresünk egy pasit aki tud minket fogadni, hetero alapon. Budapest és környékén…
Reménykedve…..
Reménykedve…..
Sziasztok! Holnap délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Sziasztok. Szívesen társulnék.
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 17:43

Szia!Párosunk női tagjának örömére keressünk szimpatikus partnert , 50-es korosztályból.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok!Magas sportos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma esti,közös nudis termál fürdőzés ,szex,cuckold.
Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam! Ma késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!
Sziasztok èn egy pápai àpolt sportos srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik tartós diszkrét szex kapcsit keresek lányok párok leveleit vàrom előre is köszönöm szépen!
Sziasztok! Jóképű, sportos srác vagyok.
Egy kedves normális ápolt párt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne.
Egy kedves normális ápolt párt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok szombat délutánra keresünk fiatalos normális férfit! Egyenlőre csak az a terv hogy ő csak nézne minket!