A mai nap már biztosan izgalmas lesz. Jön egy barátnőm, akivel nagyon jókat szoktunk kefélni. Nyilván ez is lesz a program, de ki akarunk rúgni a hámból. Én szívesen megnézném ahogy más is felhúzza a lányt. Ki tudja, lehet ma erre megyünk rá. Engem ez jó ideje mozgat és úgy vagyok vele, hogy nekem az csak jó ha jó a másiknak is. Szép, magas szőke lány, aki még nyitott is lenne rá, mert nagyon szereti a faszt magában. Hát, meglátjuk mi sül ki belőle.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Ma este akár éjszaka Szekszárdon párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetéséhez. Ha van olyan aki találkozna egy ápolt diszkrét férfival írjon privátba. Köszi
Ma este akár éjszaka Szekszárdon párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetéséhez. Ha van olyan aki találkozna egy ápolt diszkrét férfival írjon privátba. Köszi
Sziasztok !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Keresek Budapesten hetero párokat vagy hetero lányokat mára, az esti órákra, akik egy 30 éves kemény farkú hetero srácot szívesen fogadnának egy kis sex party vagy szimpla szopás céljából wink A farkam nagy. Szabadban vagy lakáson. Vagy, akár csak kukkolnék.
Sziasztok! Holnap Győrben leszek szívesen elütném az időt egy nővel vagy párral!

Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Sziasztok!
Sziasztok!Férfit keresünk!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Gödöllői sportos 43 éves jól tejelő kan keres !Utazni tudok ésszerű határokon belül !privi
Sziasztok!
Bocsánat ha túl nyers lesz és ha valakit megbántok most. Akinek nem inge az meg tudja, hogy nem neki szól.....
Hármas beszálló Hetero pasival, amit én is keresel....
Rám ír, hogy "Szia szimpatikus vagy és szeretnénk veled ismerkedni...."
Válaszolok hogy ne várjanak a válaszra, erre két nap és semmi.....
Aztán írsz, hogy Viber ott picit hatékonyabb lehet az ismerkedés....
Szintén semmi válasz......
Újra írsz, hogy most akkor mi a fasz van!?
Kitaláljátok szintén semmi válasz......
Másik kedvenc Viber csoport már megvan, írsz gondolván könnyebb, hatékonyabb és gyorsabb lesz a kommunikáció......
Naivan mert nem, kurvára nem. Ott sincs válasz egy nap után jön egy két szó utána megint egy nap.....
Ha keresel és komolyan gondolod ne szivasd már a másikat........
Nem tudom ki járt még így, de én feladom ezt mert katasztrófa hogy mennyire nem tudják az emberek, hogy mi a faszt is akarnak.....

Bocsánat ha túl nyers lesz és ha valakit megbántok most. Akinek nem inge az meg tudja, hogy nem neki szól.....
Hármas beszálló Hetero pasival, amit én is keresel....
Rám ír, hogy "Szia szimpatikus vagy és szeretnénk veled ismerkedni...."
Válaszolok hogy ne várjanak a válaszra, erre két nap és semmi.....
Aztán írsz, hogy Viber ott picit hatékonyabb lehet az ismerkedés....
Szintén semmi válasz......
Újra írsz, hogy most akkor mi a fasz van!?
Kitaláljátok szintén semmi válasz......
Másik kedvenc Viber csoport már megvan, írsz gondolván könnyebb, hatékonyabb és gyorsabb lesz a kommunikáció......
Naivan mert nem, kurvára nem. Ott sincs válasz egy nap után jön egy két szó utána megint egy nap.....
Ha keresel és komolyan gondolod ne szivasd már a másikat........
Nem tudom ki járt még így, de én feladom ezt mert katasztrófa hogy mennyire nem tudják az emberek, hogy mi a faszt is akarnak.....
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom,keressetek bizalommal!
Tekintsétek meg az adatlapom,keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Cuckold,wifesharing,creampie...izgatna valakit ma Jberény környékén?
Cuckold,wifesharing,creampie...izgatna valakit ma Jberény környékén?
Vasárnap párral, esetleg hölggyel ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalaegerszegen leszek, ahol hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Október 7re tovabbra is keresünk hardcore buliba 30as, nem pocakos, normális pasikat. Részletek privátban.
Üdv Urak!
Olyan 22-30 közötti sportos testalaktú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Olyan 22-30 közötti sportos testalaktú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!

Párhoz csatlakoznák ma miskolc mellett.
November elején Tatán csinos, bi hölgytagú párt, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére..a szőrt, szakállt nem szeretjük.........Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz...
Vasárnap este méretes pasit fogadnánk